Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Volkswagen Golf cabriolet 1.2 tsi bluemotion

€ 10.660,-
307x bekeken sinds 7 okt. '23
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Deze Volkswagen Golf Cabriolet maakt een voortreffelijke indruk. Hiermee mag je gezien worden in de stad én op de weg! Het zijn de degelijkheid van de constructie en de doordachtheid van het ontwerp die ervoor zorgen dat een Volkswagen jarenlang begeerlijk blijft. Zoals deze Golf Cabriolet, bijvoorbeeld. De aandrijving van deze Volkswagen wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde versnellingsbak. ‘s Winters op pad gaan kan een behoorlijke uitdaging zijn. Daarom is deze Volkswagen Golf Cabriolet voorzien van weldadige verwarmbare voorstoelen. Sportief rijden stelt eisen aan een stevige zitpositie voor rijder en bijrijder. Vandaar de strakke sportstoelen! Een aantrekkelijke optie is het elektrisch bedienbare cabriodak, waarmee u eenvoudig kiest tussen open of gesloten rijden. Met het start-stopsysteem gebruikt u de motor alleen voor aandrijving, niet bij stilstand. En dat scheelt in brandstofgebruik! De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, windscherm, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bediende ramen en elektrisch verstelbare buitenspiegels.

In een auto als deze kunt u niet zonder electronic climate control, zodat de temperatuur altijd goed is. Kom-maar-kom-maar…ho! Zo eenvoudig is het voordeel van parkeersensoren. En zo behulpzaam! Een stabiele en comfortabele snelheid houdt u feilloos aan met de cruise control. Met multifunctioneel lederen stuur, dvd-systeem, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze auto helemaal compleet.

Zoals u mag verwachten van deze Volkswagen Golf Cabriolet is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Als elke meter en elke seconde telt, wilt u dat het remsysteem maximaal presteert. Met de Brake Assist bent u daar zeker van. Stilstaan op een aflopend of schuin stuk weg? De hill hold control zorgt dat u probleemloos op uw plek blijft. En zodra u het gaspedaal activeert, rijdt u zo weg.

U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit met deze Volkswagen te reserveren.

Basispakket (€299,-), hierbij zit inbegrepen: APK keuring, Controle van alle vloeistoffen, 1 maand garantie op de motor en versnellingsbak, vervangend vervoer tijdens garantiewerkzaamheden, kentekenregistratie, kwart tank brandstof.

Pluspakket (€499,-), Hierbij zit inbegrepen: APK keuring, kleine onderhoudsbeurt, remcontrole, 3 maanden garantie op de motor en de versnellingsbak, vervangend vervoer tijdens garantiewerkzaamheden, kentekenregistratie, kwart tank brandstof.

Luxepakket (€899,-), Hierbij zit inbegrepen: APK keuring, onderhoudsbeurt volgens onderhoudsschema, remcontrole, 12 maanden volledige BOVAG- garantie, vervangend vervoer tijdens garantiewerkzaamheden, kentekenregistratie, halfvolle tank brandstof. (Dit afleverpakket is alleen beschikbaar bij auto's met een verkoopprijs van boven de €4500).

Persoonlijk, enthousiast en met veel kennis zorgen wij ervoor dat uw gewenste auto u altijd daar brengt waar u naar toe wilt! Onze verkoper/eigenaar Taco Blankestijn zal samen met u op zoek gaan naar uw gewenste auto. Onze chef werkplaats/eigenaar Stefan van Sabben zal ervoor zorgen dat uw auto altijd tip top in orde is. Taco en Stefan worden bijgestaan door serviceadviseur Edwin Blok, Verkoop assistent Daniël Jordaan en werplaatspecialisten Robertjan Schouw, Stefan Nieuwdorp en Stephan de Bruine. Vakgarage Blankestijn is merkonafhankelijk, daarom kunnen wij u alle merken auto's en bedrijfswagens leveren. Uiteraard met Bovag of Vakgarant garantie. In onze werkplaats staat vakmanschap voorop. Onze monteurs hebben een uitgebreide kennis en worden regelmatig bijgeschoold. Daarnaast is de werkplaats uitgerust met alle apparatuur om uw auto optimaal te kunnen onderhouden, uitlezen, repareren en verzorgen van de APK keuring. Graag ontvangen wij u in onze garage!

Deze advertentie en de inhoud ervan is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Het is echter mogelijk dat de gehanteerde advertentietekst licht afwijkt van de opties/accessoires die werkelijk op de auto zitten. Er kunnen derhalve aan deze advertentie geen rechten worden ontleend. Vakgarage Blankestijn kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en volledigheid van de verstrekte informatie.

Meer informatie

Algemene informatieMerk: Volkswagen
Model: Golf Cabriolet
Type: 1.2 TSI BlueMotion
Modelreeks: apr 2011 - jan 2016
Referentienummer: 803Technische informatieAantal cilinders: 4
Motorinhoud: 1.197 cc
Transmissie: 6 versnellingen, HandgeschakeldMilieu en verbruikBrandstofverbruik in de stad: 6,9 l/100km (1 op 14,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5 l/100km (1 op 20,0)
CO₂-uitstoot (NEDC): 132 g/km
Emissieklasse: Euro 5HistorieOnderhoudsboekjes: AanwezigFinanciële informatieMotorrijtuigenbelasting: € 171 - € 193 per kwartaalAfleverpakkettenOptioneel afleverpakket (€ 799): Luxepakket
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); Nieuwe APK

Algemeen
  • Model: Golf
  • Carrosserie: Cabrio
  • Bouwjaar: 2012
  • Brandstof: Benzine
  • Kilometerstand: 117.640km
  • Transmissie: Handgeschakeld
Exterieur
  • Kleur: Blauw
Comfort
  • Rijhulpsystemen: Cruise Control, Start/Stop Systeem
  • Extra's: Airconditioning, Sportstoelen
In samenwerking met AutoZeeland
Advertentienr. 5596311

Autobedrijf Blankestijn

AutoZeeland

32 advertenties
3 jaar actief op het Prikbord