Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Verse vis thuisbezorgd!

N.o.t.k.
31024x bekeken sinds 21 jun. '21
Conditie: Nieuw

Beschrijving

Visversa

Uit Yerseke komt al decennia topkwaliteit schelpdieren en verse vis vandaan. Eerst was dit exclusief voor de gehele horeca in Nederland en België, maar sinds kort ook Visversa voor particulieren.

Eigen productie, altijd vers

Bijna alle visproducten komt uit eigen productie. In de ochtend wordt alle vis gefileerd en geportioneerd naar uw wens. Een garantie voor versheid en super kwaliteit. U kunt dus 24 uur per dag verse vis kopen, zoals; Corvina, Zalm, Tong, Roodbaars, Kabeljauw, en nog veel meer top producten!

Duurzaam gevangen

De producten Visversa worden overal in de wereld gevangen of gekweekt. Deze hebben een ASC en/of MSC keurlabel. Deze vissers en viskwekers hebben hun vissen laten leven in de best mogelijke omstandigheden. Vissen zonder stress is beter voor de natuur en beter voor de smaak van het visvlees. Op de visveiling selecteert de van afdeling inkoop elke dag de beste vissen, fileren de vissen en snijden deze in de des gewenste portie, om vervolgens luchtdicht vacuüm te verpakken.

Van over de hele wereld

Onze vis wordt overal ter wereld gevangen en naar de Nederlandse veiling gebracht. Maar typische Nederlandse vis, zoals Rog en Hamachi (Yellowtail Kingfish) van Kingfish Zeeland worden rechtstreeks geleverd. We hebben natuurlijk ook vissen zoals Tonijn, Sardines en Victoriabaars. De producten van Visversa komen dus uit alle windstreken. We hebben het allemaal en gewoon dagvers op voorraad!

Gekoeld verstuurd

Alle vis is gevacumeerd (indien mogelijk) en versturen wij vers gekoeld. Zo weet u zeker dat uw vis altijd vers is en kunt u zelf nog bedenken of u het gaat invriezen. Of u nu een kenner, kookgek, hobbykok of een topchef bent, Visversa.nl heeft de juiste visproducten voor u.



Advertentienr. 727461

Visversa

Visversa

2 advertenties
15 jaar actief op het Prikbord

Stuur een bericht