Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Vakantiehuis Renesse aan Zee

€ 550,- p.w.
7510x bekeken sinds 16 jun. '21
Conditie: Nieuw

Beschrijving

Vrijstaande vakantiebungalow op ruim opgezet en rustig familiepark. De bungalow is sfeervol ingericht en is van alle gemakken voorzien. De bungalow biedt plaats aan maximaal 5 personen.

  • Benedenverdieping: keuken, douche en toilet, slaapkamer met tweepersoonsbed en woonkamer met openslaande deuren naar het terras;
  • Bovenverdieping: 2 slaapkamers waarvan 1 grote ouderslaapkamer (met extra TV) en een kamer met 2 eenpersoons bedden;

Terras: tuinset bestaande uit een tafel met 6 stoelen.

De bungalow ligt op het zuiden en heeft een grote geheel met groen omheinde tuin. Veel privacy dus en kindvriendelijk. In de tuin staat een speeltoestel met een kleine glijbaan en een tuinhuis/berging. De tuin heeft een extra zithoek om lang te kunnen genieten van de avondzon. Er kan op het eigen terrein geparkeerd worden.

Op het park is een winkel aanwezig van Pasen tot en met medio oktober. De ruime stranden en het gezellige centrum van Renesse liggen op loopafstand. Tijdens het hoogseizoen is er ook gratis busvervoer van en naar het strand (halte voor het park).

Huurprijzen van €550 tot €950 per week, afhankelijk van het seizoen. Voor meer informatie of het bezettingsrooster klikt u rechts in het kader op de link naar onze website. Wij bieden geen weekendverhuur aan. Voor direct contact bel +316.51.33.44.01 of email naar [email protected]

Renesse is een echte familiebadplaats geworden. Het dorpshart is volledig vernieuwd. Een groot ruimtelijk plein biedt plaats aan winkels, terrasjes, een waterpartij voor spelende kinderen en is tijdens de zomermaanden uitsluitend het domein van voetgangers. Het geheel is opgesierd met bloembakken. Niet voor niets is het centrum genomineerd voor een architectuurprijs.

Maar er is veel meer. De kop van Schouwen Duiveland is één groot natuurgebied en daarom ook geschikt voor mensen die - buiten het hoogseizoen - van rust en natuur houden. Natuurgebied de Vroongronden, Vogelgebied de Tureluur, Het Gardabos, Natuurpark de Kop van Schouwen, Boswachterij Westerschouwen, Nationaal Park de Oosterschelde en niet te vergeten de lange en brede stranden  liggen allemaal binnen korte afstand van het park.
Geen wonder dat grote groepen vogels, zeehonden, reeën en herten zich hier prima thuis voelen en regelmatig kunnen worden gespot.
Renesse is tenslotte een prima uitvalsplaats voor trips, fietstochten of wandelingen in de omgeving. Sfeervolle havensteden zoals Zierikzee, Veere en Brouwershaven liggen op korte afstand van het park.
In de directe omgeving zijn er ook veel attracties voor kinderen.

Algemeen
  • Type: Chalet, Bungalow of Carvan
  • Aantal Personen: 5
  • Ligging: Recreatiepark
  • Aantal Slaapkamers: 3
  • Omgeving: Aan Zee
  • Extra's: Afwasmachine, Internet, Kinderbed, Tuin, TV
Advertentienr. 691413

ToineSegers

1 advertentie
15 jaar actief op het Prikbord

Stuur een bericht