Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Toyota Yaris 1.5 vvt-i dynamic y20 automaat / apple+android car play / btw

€ 18.950,-
343x bekeken sinds 13 jun. '23
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Met een auto als deze Toyota Yaris komt u absoluut goed voor de dag. De aandrijving van deze Toyota wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. Tot de uitrusting van deze Toyota behoren ook extra getint glas, actieve hoofdsteunen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Een belangrijke veiligheidsvoorziening is de bediening van het audiosysteem en het navigatiesysteem via knoppen op het stuur. Achter het stuur van deze Toyota bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Deze Toyota is voorzien van lederen versnellingspook, verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

In de Toyota Yaris heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Bij de veiligheidssystemen van deze Toyota hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. In gevaarlijke verkeerssituaties helpt het accident avoidance system om een aanrijding te vookomen. Keep your lane? Het Lane-keeping systeem zorgt er automatisch voor.
LET OP!
Onze geselecteerde opties lijst kunnen afwijken.

Als u wilt, kunt u een proefrit maken met deze Toyota Yaris. Bel of mail ons nu voor een afspraak. Email: [email protected]

Meer informatie

Merk: Toyota
Model: Yaris
Type: 1.5 VVT-i Dynamic Y20 AUTOMAAT / APPLE+ANDROID CAR PLAY / BTW Auto
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Aantal cilinders: 4
Motorinhoud: 1.496 cc
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Inbegrepen afleverpakket: Gratis pakket: 1.Gratis pakket • Nieuwe APK. • Vloeistoffen controle. • Tenaamstelling van de auto.

Algemeen
  • Model: Yaris
  • Carrosserie: Hatchback
  • Bouwjaar: 2020
  • Brandstof: Benzine
  • Kilometerstand: 29.924km
  • Transmissie: Automaat
Exterieur
  • Kleur: Wit
In samenwerking met AutoZeeland
Advertentienr. 4951052

Garage van Halst

AutoZeeland

76 advertenties
3 jaar actief op het Prikbord