Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Toyota Aygo x 1.0 vvt-i mt pulse - private lease va. € 299,- pm.

€ 18.950,-
33x bekeken sinds 23 mei '24
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Hij zorgt voor een ontspannen rijervaring, deze Toyota Aygo X. Het is een auto uit 2023, op de teller staat een kilometerstand van 15108. In deze Toyota vindt u een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen voor.

Onder alle omstandigheden perfect zicht op wat zich achter de auto afspeelt: de achteruitrijcamera zorgt ervoor! Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. Omdat u nu eenmaal niet overal ogen heeft, is deze Toyota Aygo X voorzien van een achteropkomend verkeer waarschuwing die registreert wanneer de afstand tot uw achterligger te krap is. Met automatische airconditioning hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. En deze auto heeft ook regensensor, lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening als standaard uitrusting.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze Toyota. Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers. Forward collision warning waarschuwt voor een kop-staart botsing. Ook helpen het hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

We kunnen ons voorstellen dat een proefrit wilt maken met deze auto. Belt u ons snel?

Meer informatie

Algemene informatieMerk: Toyota
Model: Aygo X
Type: 1.0 VVT-i MT Pulse
Modelreeks: jan 2023 - 2024Technische informatieKoppel: 93 Nm
Aantal cilinders: 3
Motorinhoud: 998 cc
Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Tankinhoud: 35 liter
Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 1.360 kg
Wielbasis: 243 cmMilieuEmissieklasse: Euro 6Financiële informatieMotorrijtuigenbelasting: € 88 - € 95 per kwartaal

Algemeen
  • Model: Aygo
  • Carrosserie: Hatchback
  • Bouwjaar: 2023
  • Brandstof: Benzine
  • Kilometerstand: 15.388km
  • Transmissie: Handgeschakeld
Exterieur
  • Kleur: Rood
Comfort
  • Rijhulpsystemen: Start/Stop Systeem
  • Extra's: Achterruitverwarming
In samenwerking met AutoZeeland
Advertentienr. 6928149