Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Toyota Aygo x 1.0 vvt-i mt pulse - private lease va. € 299,- pm.

€ 18.950,-
32x bekeken sinds 23 mei '24
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Als geen ander munten de Japanse autofabrikanten uit in de toepassing van hoogwaardige materialen en intelligente systemen. Dat merkt u ook bij een auto als deze Toyota Aygo X. Deze Toyota is voorzien van een pittige benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen voor.

Een onopvallend paaltje of een overstekend kind achter de auto brengt risico's met zich mee. Gelukkig laat de achteruitrijcamera feilloos zien of alles veilig is. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Het audiosysteem met DAB-radio is een groot plezier onderweg. Elke keer weer. Deze Toyota Aygo X is voorzien van sensoren aan de achterzijde om een achteropkomend verkeer waarschuwing te geven als de afstand tussen u en een achterligger te klein is. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. Met regensensor, lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze Toyota helemaal compleet.

Deze Toyota biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. Bij de veiligheidssystemen van deze auto hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Het Lane-keeping systeem let constant op en waarschuwt of corrigeert als u onoplettend over de lijnen van de rijstrook gaat. Ook als uw aandacht even verslapt, blijft de forward collision warning bij de wekker. Dreigt er een botsing met een voor- of tegenligger, dan waarschuwt het systeem direct. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Maak nu een afspraak voor een proefrit!

Meer informatie

Algemene informatieMerk: Toyota
Model: Aygo X
Type: 1.0 VVT-i MT Pulse
Modelreeks: jan 2023 - 2024Technische informatieKoppel: 93 Nm
Aantal cilinders: 3
Motorinhoud: 998 cc
Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Tankinhoud: 35 liter
Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 1.360 kg
Wielbasis: 243 cmMilieuEmissieklasse: Euro 6Financiële informatieMotorrijtuigenbelasting: € 88 - € 95 per kwartaal

Algemeen
  • Model: Aygo
  • Carrosserie: Hatchback
  • Bouwjaar: 2023
  • Brandstof: Benzine
  • Kilometerstand: 17.069km
  • Transmissie: Handgeschakeld
Exterieur
  • Kleur: Groen
Comfort
  • Rijhulpsystemen: Start/Stop Systeem
  • Extra's: Achterruitverwarming
In samenwerking met AutoZeeland
Advertentienr. 6928141