Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Stoelen

€ 175,-
47x bekeken sinds 3 mei '24
Conditie: Zo goed als nieuw

Beschrijving

De nieuwprijs is 379 euro . De prijs bij ons is 175 euro per stuk of 2 voor 325 euro
Productbeschrijving ; Eetkamerstoel Senior A is speciaal gemaakt voor ouderen en minder-validen mensen. De ergonomische eetkamerstoel heeft een versterkt frame, hetgeen het neerploffen op een stoel opvangt. De armleuningen zijn lang en recht met een overgrip. Op deze manier kan de handpalm om het uiteinde geplaatst worden voor extra grip bij het opstaan.
Vanwege de lichaamslengte vanaf 175 cm is de ergonomische zithoogte aangepast naar 48 cm. Dit stelt de ouderen in staat de voeten plat op de grond te plaatsen i.v.m veilig opstaan.
Bovendien is de stoel bekleed met een bacterie-, schimmel- en brandwerende kunstleder. De stoel is eenvoudig te reinigen met een vochtige doek.
De opening in de rugleuning vergemakkelijkt het vastpakken van de stoel voor ouderen. Bijkomend voordeel van deze constructie: op deze manier vervuilt de bovenkant van de rugleuning niet.
Kortom, een zeer goede keuze voor ouderen die op een veilige, actieve, comfortabele eetkamerstoel willen zitten.

Kleur bekleding L1.048 Taupe en frame hout B1.102 White Wash of B1.05 Donkerbruin (voorraadmoment).
De bekleding L1. Is hygiënisch kunstleder en brandvertragend volgens de strengste normering CRIB5. Het is altijd schimmel- urine en bacterie werend ook tegen de MRSA bacterie. Er is een ruime keuze aan kleuren. Het is bestand tegen de schoonmaakmiddelen die gebruikt worden in ziekenhuizen.

Algemeen
  • Type: Eetkamerstoel
  • Aantal Stoelen: 2
Advertentienr. 6811425

adrie van minnen tweedehands m

Zakelijk adrie van minnen tweedehands m

154 advertenties
18 jaar actief op het Prikbord

Stuur een bericht