Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Sint-Annaland verschenen op 3 november 2021!

€ 4,99
2124x bekeken sinds 19 jul. '21
Conditie: Nieuw

Beschrijving

'Uitgebeeld verleden van Sint-Annaland', een fotoboek, samengesteld door C. (Kees) van den Bovenkamp, auteur en publicist mét C.P. (Kees) Fase, die uitstekend is ingevoerd in het dorp en er heel veel van weet!
Unieke foto's, op een enkele na,  nooit eerder gepubliceerd! Aandacht voor vrijwel alle aspecten in de samenleveing van het prachtige dorp. Veel opnamen van de beide scholen, van dorpsfestiviteiten, van het verenigingsleven en het kerkelijke leven, maar ook van de muziek en van de voetbal. Unieke geschiedkundige beschrijvingen!
De verkoopprijs is NU:  op 4,99 per exemplaar. Te koop bij o.a. Kees van den Bovenkamp, en bij  boekhandel Heijboer aan de Ring  in het dorp. 
Elke inwoner of oud-inwoner wil dit boek hebben. Het blijft zijn waarde houden. Inmiddels is het 36 jaar geleden dat meester C. van Winkelen een fotoboek over Setalland schreef...
Nu nog te bestellen voor € 4,99 bij C. van den Bovenkamp, tel. 0113-50 19 71 of per mail: [email protected]  De oplage is nog beperkt, dus wees er snel bij en wees daardoor zeker van je exemplaar. Koop ook alvast voor broers, zusters of familie die van het dorp komen...maar nu elders wonen!

Algemeen
  • Periode: 20e Eeuw of Later
Advertentienr. 897128

[email protected]

11 advertenties
21 jaar actief op het Prikbord

Stuur een bericht