Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Seat Leon st 1.4 tsi act fr dynamic automaat!

€ 17.950,-
430x bekeken sinds 24 jan. '23
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Laat u niets wijsmaken, deze Seat Leon ST biedt alles wat u van een auto verlangt. De aandrijving van deze Seat wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. Stevig ondersteund door de sportstoelen blijft u bij elke beweging op uw plek. Licht, lucht, ruimte en gemak wordt verzorgd door het elektrisch bedienbare glazen panoramadak. Tot de uitrusting van deze Seat behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, aluminium dakrailing, extra getint glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

De luidsprekers van het high performance audiosysteem omringen u met een uitgebalanceerd geluid. Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde DAB-ontvanger. Een veiligheidsverhogende optie is de ingebouwde spraakbediening. Terwijl u uw ogen op de weg houdt, bedient u de auto met uw stem. Zuinig, veilig en ontspannen op pad: dat kan dankzij het aanwezige navigatiesysteem met harde schijf. De auto is ook uitgevoerd met automatische airconditioning. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Seat zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. De uitrusting van deze Seat is met lederen versnellingspook, sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.

Ook is bij deze Seat de automatische DSG-7 versnellingsbak net onderhouden! De distributieriem is vervangen bij 108.157km op 27 december 2021, dus ook hier is voorlopig geen omkijken naar. Verder staat de auto op 4 zo goed als nieuwe Michelin Primacy 4 zomerbanden.

De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. In de Seat Leon ST heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. De Brake Assist haalt het maximum uit de remkracht van deze Seat Leon ST als zich een noodsituatie voordoet. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten.

Natuurlijk bent u van harte welkom om deze Seat in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?

Meer informatie

Algemene informatieMerk: Seat
Model: Leon ST
Type: 1.4 TSI ACT FR Dynamic Automaat!Technische informatieAantal cilinders: 4
Motorinhoud: 1.395 ccTransmissieTransmissie: 7 versnellingen, AutomaatAsconfiguratieAandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat voor: 225/40 R19
Bandenmaat achter: 225/40 R18Maten en gewichtenGVW: 1.840 kg
Wielbasis: 264 cmMilieu en verbruikBrandstofverbruik in de stad: 5,8 l/100km (1 op 17,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
Emissieklasse: Euro 6Onderhoud, historie en staatOnderhoudsboekjes: Aanwezig
Schade: schadevrij
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)Financiële informatieMotorrijtuigenbelasting: € 148 - € 167 per kwartaalAfleverpakkettenInbegrepen afleverpakket: Aflevering: Onze prijzen zijn inclusief aflevering, nieuwe APK en 6 maanden Bovag garantie. Dus geen bijkomende afleverkosten of garantiepaketten. Dit geldt voor auto's vanaf €4.500,-
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden)

Algemeen
  • Model: Leon
  • Bouwjaar: 2015
  • Brandstof: Benzine
  • Kilometerstand: 134.141km
  • Transmissie: Automaat
Exterieur
  • Kleur: Zwart
Comfort
  • Rijhulpsystemen: ABS, Cruise Control, ESP
  • Extra's: Sportstoelen, Spraakbediening, Dakrails, Sportstoelen, Trekhaak
In samenwerking met AutoZeeland
Advertentienr. 4139847

Autobedrijf Kluyfhout

AutoZeeland

18 advertenties
3 jaar actief op het Prikbord