Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Seaside Rendez-Vous zoekt gitarist (e)

Gevraagd
138x bekeken sinds 29 apr. '24
Conditie: Nieuw

Beschrijving

Seaside Rendez-Vous zoekt gitarist(e)

Onze (pop/rock) band zoekt een ervaren gitarist(e) die samen met onze drummer, bassist, pianist, saxofoniste en 60 zangers en zangeressen in Zeeland en omgeving wil knallen.

Je pakt akkoorden moeiteloos, hebt je gear op orde en als het even kan ben je ook in staat een pakkende solo te spelen. Jouw inbreng zorgt, samen met die van onze drummer en bassist, voor de motor van onze band.  

Ben jij die teamplayer die ook nog eens van blad kan lezen, ritmisch sterk is en bereid om zijn/haar partijen thuis voor te bereiden, dan ontvangen we je met open armen !

Ons repertoire bestaat uit klassiekers uit de popmuziek vanaf de jaren 70 tot nu. Al onze nummers zijn professioneel gearrangeerd en uitgeschreven en worden o.l.v. onze ambitieuze dirigent ingestudeerd.

Wij repeteren 1 tot 2 keer per maand samen met het koor op de dinsdagavond in De Vroone in Kapelle en we treden gemiddeld 6 tot 8 keer per jaar op.

 Wil je meer weten?

Bel naar Freddy, telefoon 06-54 37 30 65, of mail naar [email protected]. We nodigen je dan uit een keer bij een bandrepetitie te komen kijken.
Meer  informatie vind je op onze website en Facebookpagina.

 

Algemeen
  • Type: Band
Advertentienr. 6788665

Majojo

2 advertenties
21 jaar actief op het Prikbord

Stuur een bericht