Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Renault Mégane Coupé 1.5 dCi Dynamique

€ 2.450,-
59x bekeken sinds 8 mei '24
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Laat u niets wijsmaken, deze Renault Mégane Coupé biedt alles wat u van een auto verlangt. Deze auto komt uit 2010. De aandrijving van deze Renault wordt verzorgd door een viercilinder dieselmotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Bij de rijke uitrusting horen ook 16 inch lichtmetalen velgen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen voor. 

Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Renault zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. De voordelen van de aanwezige cruise control hoeven we niet uit te leggen. Een mooie, constante snelheid - niet te snel, niet te langzaam. Precies goed. Nog meer gemak biedt keyless entry. Met dit comfortsysteem kunt u de portieren ontgrendelen en afsluiten zonder dat u de sleutel in uw handen heeft. U bent in deze Renault ook voorzien van lederen stuur, boordcomputer en lederen versnellingspook. 

Interesse in deze occasion? Bel dan 0611700658 bij geen gehoor kunt u mijn collega bellen 0653927827. Informeer naar de beschikbaarheid van de auto voor een eventuele proefrit!. Onze occasions worden geleverd met APK mits vermeld in advertentie. U bent van harte welkom, onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en typfouten.

Algemeen
  • Model: Mégane
  • Carrosserie: Coupé
  • Bouwjaar: 2010
  • Brandstof: Diesel
  • Kilometerstand: 374.189km
  • Transmissie: Handgeschakeld
  • Motorinhoud: 1500cc
Advertentienr. 6840501

Auto Occasions Terneuzen

56 advertenties
5 jaar actief op het Prikbord

Stuur een bericht