Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Renault Kadjar 1.2 tce bose leer / led / camera / climate / lm velgen

€ 13.950,-
433x bekeken sinds 16 jun. '23
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Met een auto als deze Renault Kadjar komt u absoluut goed voor de dag. De aandrijving van deze Renault wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. ‘s Winters op pad gaan kan een behoorlijke uitdaging zijn. Daarom is deze Renault Kadjar voorzien van weldadige verwarmbare voorstoelen. Tot de uitrusting behoren ook 19 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

De geluidskwaliteit aan boord is 'next level' dankzij het high performance audiosysteem. Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde DAB-ontvanger. Een veiligheidsverhogende optie is de ingebouwde spraakbediening. Terwijl u uw ogen op de weg houdt, bedient u de auto met uw stem. Selecteer uw reisbestemming en het full map navigatiesysteem brengt u snel waar u moet zijn. De auto is ook uitgevoerd met automatische airconditioning. Kinderfietsje niet gezien bij het inparkeren? Dat gebeurt u nooit meer. Daar zorgt de achteruitrijcamera wel voor! De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Eenkennig is deze auto wel. Instappen en starten kan alleen als u de keyless start-token op zak heeft. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. Met lederen versnellingspook, verstelbaar stuur, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze auto helemaal compleet.

Zoals u mag verwachten van deze Renault Kadjar is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. In het instrumentarium kunt u bovendien de verkeersborden zien die u onderweg tegenkomt. Zo helpt deze Renault u om veiliger te rijden. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook.

Hebt u interesse in deze auto? Neem nu contact met ons op en we zetten hem klaar voor een proefrit.

Meer informatie

Algemene informatieMerk: Renault
Model: Kadjar
Type: 1.2 TCe Bose
Modelreeks: mei 2015 - dec 2018Technische informatieKoppel: 205 Nm
Aantal cilinders: 4
Motorinhoud: 1.198 cc
Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Tankinhoud: 55 liter
Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 1.866 kg
Wielbasis: 265 cmMilieu en verbruikBrandstofverbruik in de stad: 7 l/100km (1 op 14,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
Emissieklasse: Euro 6HistorieOnderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal eigenaren: 1Financiële informatieMotorrijtuigenbelasting: € 171 - € 193 per kwartaal

Algemeen
  • Model: KadJar
  • Carrosserie: SUV
  • Bouwjaar: 2018
  • Brandstof: Benzine
  • Kilometerstand: 179.889km
  • Transmissie: Handgeschakeld
Exterieur
  • Kleur: Blauw
Comfort
  • Rijhulpsystemen: Cruise Control
  • Extra's: Dakrails, Keyless Entry, Spraakbediening
In samenwerking met AutoZeeland
Advertentienr. 4970548