Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Renault Clio 1.6 e-tech full hybrid 145 techno

€ 25.950,-
31x bekeken sinds 25 mei '24
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Vanwege z'n voordelen van de extra deur is de hatchback een van de meest gewilde auto's van Europa. Hoewel de auto uit 2024 komt, heeft hij maar 10 kilometer gereden. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. Bij de uitrusting van deze Renault horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in hoogte verstelbare passagiersstoel, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

De achteruitrijcamera maakt inparkeren gemakkelijker dan ooit. In één oogopslag weet u de complete systeemstatus van deze auto. Dankzij Connected Services. De electronic climate control zorgt voor een prettige binnentemperatuur. De radio bedienen zonder uw handen van het stuur te halen: het kan in deze auto dankzij de audiobediening op het stuurwiel. Deze Renault Clio is een complete auto anno nu, en dat merk je. Bijvoorbeeld door de aanwezige draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Ook DAB ontvangst, regensensor, cruise control, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord.

In de Renault Clio heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze auto. Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers. Mocht zich een gevaarlijke situatie voordoen, dan geeft de Brake Assist extra remkracht en verkort de remweg. U bent mede dankzij hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Is dit de auto die u zoekt? Neem snel contact met ons op, dan kunt u hem binnenkort zelf bekijken.

Meer informatie

Algemene informatieMerk: Renault
Model: Clio
Type: 1.6 E-Tech Full Hybrid 145 techno
Modelreeks: sep 2023 - 2024Technische informatieVermogen elektromotor(en): 51 kW (69 PK)
Vermogen brandstofmotor: 69 kW (94 PK)
Aantal cilinders: 4
Motorinhoud: 1.598 cc
Transmissie: 8 versnellingen, Automaat
Tankinhoud: 39 liter
Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 1.770 kg
Wielbasis: 258 cmMilieuEmissieklasse: Euro 6HistorieAantal eigenaren: 2Financiële informatieMotorrijtuigenbelasting: € 164 - € 179 per kwartaal

Algemeen
  • Model: Clio
  • Carrosserie: Hatchback
  • Bouwjaar: 2024
  • Kilometerstand: 10km
  • Transmissie: Automaat
Exterieur
  • Kleur: Zwart
Comfort
  • Rijhulpsystemen: Cruise Control
  • Extra's: Keyless Entry
In samenwerking met AutoZeeland
Advertentienr. 6940113