Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Renault Captur tce 90 techno | navigatie | camera | apple carplay | climate

€ 23.900,-
53x bekeken sinds 15 mei '24
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Auto Koese is in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot de specialist in Franse occasions en daarom helpen wij u graag in de zoektocht naar uw volgende Franse auto. Onze voorraad bestaat uit ruim 250 occasions, waaronder deze Renault Captur uit 2023.

Dankzij hoogwaardige techniek en verschillende veiligheidssystemen, biedt deze Renault Captur u optimale veiligheid en comfort tijdens iedere rit. Met zijn benzinemotor en handgeschakelde zesversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. 's Winters op pad gaan kan een behoorlijke uitdaging zijn. Daarom is deze Renault Captur voorzien van weldadige verwarmbare voorstoelen. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels zijn aan boord.

Strak inparkeren wordt een fluitje van een cent door de achteruitrijcamera. Pech of storing, altijd vervelend. Maar met Connected Services weet u direct wat eraan scheelt. En dus ook wat er moet gebeuren. Het infotainmentaanbod is zeer uitgebreid. Ontspannen reizen doet u met behulp van het navigatiesysteem terwijl u muziek afspeelt via het audiosysteem met DAB-radio. Maximumsnelheid? Even de cruise control instellen en u blijft perfect binnen de marges. Geen capriolen meer als u met armen vol de auto moet openen. De keyless entry heeft u al herkend en ontgrendelt de Renault Captur automatisch. De uitrusting van deze Renault is met airconditioning, isofix-aansluiting, boordcomputer, verstelbaar stuur en lederen versnellingspook behoorlijk compleet.

Het rijden met deze Renault wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. Belangrijk voor uw veiligheid en die van uw passagiers is de verkeersbord-detectie in deze auto. Ongemerkt buiten de rijstrook raken? Nee hoor, het Lane-keeping systeem waarschuwt en corrigeert. In een noodsituatie waarschuwt forward collision warning bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Renault bovendien hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Neem contact op voor een afspraak en laat een proefrit het bewijs leveren!

WhatsApp met Ronnie 0646060302! Dit mag ook 's avonds en in het weekend. 
Auto Koese is een officiële merkdealer. Tevens zijn wij gespecialiseerd in jonge Franse occasions, waaronder de merken Renault, Peugeot en Citroën. 

Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

Meer informatie

Algemene informatieMerk: Renault
Model: Captur
Type: TCe 90 Techno
Modelreeks: 2019 - 2024
Referentienummer: ##4789Technische informatieKoppel: 160 Nm
Aantal cilinders: 3
Motorinhoud: 999 cc
Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Tankinhoud: 48 liter
Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 1.753 kg
Wielbasis: 264 cmMilieuEmissieklasse: Euro 6d-TEMPStaatAantal sleutels: 2 (2 handzenders)Financiële informatieMotorrijtuigenbelasting: € 164 - € 179 per kwartaalBeschikbare afleverpakketten: [*]Basispakket (inbegrepen): Dit afleverpakket bevat: Geldige APK, RDW-leges, Wettelijke garantie[*]Bovag Afleverpakket (€ 895 meerprijs): Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "Basispakket"): BOVAG garantie (12 maanden); BOVAG 40-Puntencheck; BOVAG AfleverbeurtOverige informatieBasiskleur: grijs / zwart

Algemeen
  • Model: Captur
  • Carrosserie: SUV
  • Bouwjaar: 2023
  • Brandstof: Benzine
  • Kilometerstand: 13.858km
  • Transmissie: Handgeschakeld
Comfort
  • Rijhulpsystemen: Cruise Control, Navigatie
  • Extra's: Airconditioning, Keyless Entry
In samenwerking met AutoZeeland
Advertentienr. 6882685