Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Renault Captur tce 140 edc intens | camera | parkeersensoren | apple carpla

€ 27.400,-
216x bekeken sinds 20 jun. '23
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Auto Koese is in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot de specialist in Franse occasions en daarom helpen wij u graag in de zoektocht naar uw volgende Franse auto. Onze voorraad bestaat uit ruim 250 occasions, waaronder deze Renault Captur uit 2022.


Uitdagend, innemend en een tikje exclusief, zo kun je Franse auto′s het best omschrijven. Op de teller van deze auto staat slechts 16827 kilometer. Dit is een van de betere hybride auto's. Ideaal rijden door de combi van elektromotor en verbrandingsmotor! Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, LED-achterlichten, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en verstelbare achterbank.

Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde DAB-ontvanger. Op het stuur bevinden zich ook de schakelaars waarmee u de audio bedient. Electronic climate control regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Zodra u naar de ‘R′ schakelt, gaat de achteruitrijcamera in werking en heeft u een perfect zicht op alles wat zich achter de auto afspeelt. In deze Renault kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Autosleutels? Overbodig. Met de elektronische token op zak stapt u zo in en met een druk op de start-stopknop is de motor in bedrijf. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van lederen versnellingspook, verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en isofix-aansluiting.

De intelligente veiligheidssystemen in deze auto waken continu over uw veiligheid. In het instrumentarium ziet u tijdens de rit ook de belangrijkste verkeersborden aangegeven, die de auto automatisch voor u leest. Het forward collision warning-systeem waarschuwt indien een botsing dreigt met een voorliggend of tegemoetkomend voertuig. Keep your lane? Het Lane-keeping systeem zorgt er automatisch voor.

Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?

WhatsApp met Wim 0626057455! Dit mag ook 's avonds en in het weekend. 
Auto Koese is een officiële merkdealer. Tevens zijn wij gespecialiseerd in jonge Franse occasions, waaronder de merken Renault, Peugeot en Citroën. 

Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

Meer informatie

Algemene informatieMerk: Renault
Model: Captur
Type: TCe 140 EDC Intens
Modeljaar: 2019
Referentienummer: ##8322Technische informatieKoppel: 260 Nm
Aantal cilinders: 4
Motorinhoud: 1.330 cc
Transmissie: 7 versnellingen, Automaat
Tankinhoud: 48 liter
Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 1.834 kg
Wielbasis: 264 cmMilieuEmissieklasse: Euro 6d-TEMPOnderhoudAPK: gekeurd tot apr 2026Financiële informatieMotorrijtuigenbelasting: € 190 - € 207 per kwartaalAfleverpakkettenInbegrepen afleverpakket: TenaamstellingOverige informatieBasiskleur: zwart / zwart

Algemeen
  • Model: Captur
  • Carrosserie: SUV
  • Bouwjaar: 2022
  • Kilometerstand: 16.827km
  • Transmissie: Automaat
Exterieur
  • Kleur: Zwart
Comfort
  • Rijhulpsystemen: Cruise Control
  • Extra's: Keyless Entry
In samenwerking met AutoZeeland
Advertentienr. 4986632