Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Renault Captur mild hybrid 140 edc techno | camera | navigatie | apple carp

€ 28.700,-
20x bekeken sinds 3 mei '24
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Auto Koese is in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot de specialist in Franse occasions en daarom helpen wij u graag in de zoektocht naar uw volgende Franse auto. Onze voorraad bestaat uit ruim 250 occasions, waaronder deze Renault Captur uit 2023.

Zijn dynamische uiterlijk maakt al direct duidelijk wat voor rijervaring u van deze Renault Captur mag verwachten: pure sportiviteit. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, in hoogte verstelbare passagiersstoel, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. De ingebouwde Connected Services vertellen u via de app alles over de status van de auto. Locatie, onderhoudsstatus, brandstofpeil en nog veel meer! U weet altijd waar u moet zijn, dankzij het navigatiesysteem. Met electronic climate control hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Voor de audiobediening hoeft u uw ogen geen seconde van de weg te houden. Alle functies bevinden zich op het stuur, onder uw vingertoppen. Natuurlijk behoren DAB ontvangst, regensensor, cruise control, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting ook tot de uitrusting van deze complete auto.

De intelligente veiligheidssystemen in deze auto waken continu over uw veiligheid. Verkeersbord-detectie herkent verkeersborden en toont deze op het instrumentarium van de auto. Het Lane-keeping systeem zorgt dat u mooi binnen de lijntjes blijft. Ongemerkt buiten de rijstrook komen is er niet meer bij. De forward collision warning reduceert het gevaar van een botsing met een voorligger significant. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Renault bovendien hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Even bellen voor een afspraak en u kunt deze auto van top tot teen zelf bekijken.

WhatsApp met Pieter 0610990520! Dit mag ook 's avonds en in het weekend. 
Auto Koese is een officiële merkdealer. Tevens zijn wij gespecialiseerd in jonge Franse occasions, waaronder de merken Renault, Peugeot en Citroën. 

Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

Meer informatie

Algemene informatieMerk: Renault
Model: Captur
Type: Mild Hybrid 140 EDC Techno
Modelreeks: 2019 - 2024
Referentienummer: ##5074Technische informatieKoppel: 260 Nm
Aantal cilinders: 4
Motorinhoud: 1.330 cc
Transmissie: 7 versnellingen, Automaat
Tankinhoud: 48 liter
Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 1.834 kg
Wielbasis: 264 cmMilieuEmissieklasse: Euro 6d-TEMPStaatAantal sleutels: 2 (2 handzenders)Financiële informatieMotorrijtuigenbelasting: € 190 - € 207 per kwartaalAfleverpakkettenInbegrepen afleverpakket: TenaamstellingOverige informatieBasiskleur: blauw / zwart

Algemeen
  • Model: Captur
  • Carrosserie: SUV
  • Bouwjaar: 2023
  • Kilometerstand: 12.554km
  • Transmissie: Automaat
Exterieur
  • Kleur: Blauw
Comfort
  • Rijhulpsystemen: Cruise Control
  • Extra's: Keyless Entry
In samenwerking met AutoZeeland
Advertentienr. 6814661