Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Renault Captur 1.6 e-tech plug-in hybrid 160 intens

€ 22.950,-
35x bekeken sinds 18 apr. '24
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Rijden als nieuw? Dan is deze Renault Captur een fantastische buitenkans. Prille cijfers op de teller, piepjong ogend, verbluffend actueel in extra's en opties... Deze Renault Captur heeft het allemaal! Het is een krachtige viercilinder benzinemotor die deze SUV aandrijft. In deze Renault profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, in hoogte verstelbare passagiersstoel, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Kom maar, kom maar, kom maar... ho! Prettig hoor, zo'n achteruitrijcamera. Bij deze auto is uw smartphone een geavanceerde afstandsbediening. Remote services brengen u overal in contact met uw auto. U kunt het audiosysteem met DAB-ontvangst en het full map navigatiesysteem bedienen met de knoppen op het stuur. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige electronic climate control. In deze Renault kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Met cruise control, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur, boordcomputer en lederen versnellingspook is deze Renault helemaal compleet.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. In het instrumentarium kunt u bovendien de verkeersborden zien die u onderweg tegenkomt. Zo helpt deze Renault u om veiliger te rijden. Onbedoeld buiten de rijstrook raken wordt voorkomen door het Lane-keeping systeem. Voor meer veiligheid detecteert deze auto het risico van een aanrijding tijdig via de forward collision warning. Ook helpen het hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Interesse voor deze Renault Captur? Kom 'm dan van dichtbij bekijken. We maken graag een afspraak.

Meer informatie

Algemene informatieMerk: Renault
Model: Captur
Type: 1.6 E-Tech Plug-in Hybrid 160 Intens
Modelreeks: mei 2020 - jun 2022Technische informatieVermogen elektromotor(en): 49 kW (67 PK)
Vermogen brandstofmotor: 68 kW (92 PK)
Aantal cilinders: 4
Motorinhoud: 1.598 cc
Transmissie: 8 versnellingen, Automaat
Tankinhoud: 39 liter
Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 2.060 kg
Wielbasis: 264 cmMilieuEmissieklasse: Euro 6OnderhoudAPK: gekeurd tot dec 2024Financiële informatieMotorrijtuigenbelasting: € 120 - € 132 per kwartaal

Algemeen
  • Model: Captur
  • Carrosserie: SUV
  • Bouwjaar: 2020
  • Kilometerstand: 40.354km
  • Transmissie: Automaat
Exterieur
  • Kleur: Blauw
Comfort
  • Rijhulpsystemen: Cruise Control
  • Extra's: Keyless Entry
In samenwerking met AutoZeeland
Advertentienr. 6729477

AutoKievit Zierikzee Renault /

AutoZeeland

88 advertenties
3 jaar actief op het Prikbord