Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Renault Captur 1.3 tce 140 intens camera

€ 23.950,-
46x bekeken sinds 24 mei '24
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Het is een mooie auto, deze Renault Captur uit 2022, hij heeft 45935 kilometer gelopen. Deze Renault Captur heeft een hybride motor, dus een combi van brandstof en elektrisch. Een slim en milieuvriendelijk systeem dat ook nog eens lekker kostenbesparend is. Bij de uitrusting van deze Renault horen onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, in hoogte verstelbare passagiersstoel, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Nooit meer problemen bij achteruitrijden of inparkeren. De achteruitrijcamera houdt alles in de gaten! Veilig en comfortabel rijden wordt nog eens versterkt door Connected Services, zodat u diverse vitale functies van de auto altijd kunt checken in de app. Het navigatiesysteem zorgt ervoor dat u altijd de juiste en snelste route vindt. Electronic climate control regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Harder en zachter met een druk op de knop: de audiobediening op het stuurwiel maakt het mogelijk. Met DAB ontvangst, regensensor, cruise control, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en verstelbaar stuur is deze auto helemaal compleet.

De automatische veiligheidssystemen in deze Renault fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden; de verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers. Op een kop-staartbotsing zit niemand te wachten. Daarom is de forward collision warning onderweg constant alert en berekent via een sensor de veilige afstand tot voorliggers. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Overtuigd? Bel dan voor een afspraak!

Auto Dijkwel bv is uw vertrouwde Renault adres voor Walcheren sinds 1979.

De taxatie van uw auto kan ook volledig digitaal plaats vinden, dit doen we dan m.b.v. whatsapp of email i.c.m. uw kenteken en km-stand.

NIEUW: Nu ook Occasion Private Lease! Voor een vast maandbedrag zorgeloos auto rijden. Scherpe tarieven EN inruil / aanbetaling mogelijk!

Financial Lease mogelijk vanaf 4,99%. In voorkomende gevallen jaarcijfers niet nodig. Ook privé mogelijk.
Let op: GELD LENEN KOST GELD!

(Ondanks onze uiterste zorgvuldigheid, kunnen de geadverteerde specificaties afwijken van de werkelijke specificaties. Derhalve zijn deze onder voorbehoud. Vertrouw daarom niet alleen op de gegevens in de advertentie maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing kunnen beïnvloeden)

Meer informatie

Algemene informatieMerk: Renault
Model: Captur
Type: 1.3 TCe 140 Intens
Modelreeks: 2019 - 2024Technische informatieKoppel: 260 Nm
Aantal cilinders: 4
Motorinhoud: 1.330 cc
Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Tankinhoud: 48 liter
Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 1.799 kg
Wielbasis: 264 cmMilieuEmissieklasse: Euro 6d-TEMPOnderhoud, historie en staatOnderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)Financiële informatieMotorrijtuigenbelasting: € 164 - € 179 per kwartaalBeschikbare afleverpakketten: [*]Basispakket (inbegrepen):
- Minimaal 3 maanden APK
- Vloeistoffen op peil gezet
Dit afleverpakket bevat: Geldige APK, RDW-leges, Wettelijke garantie[*]Dijkwel Premium afleverpakket (€ 895 meerprijs):
12 maanden BOVAG garantie
14 dagen omruilgarantie
RDW voertuigrapport
Onderhoudsbeurt bij aflevering
Distributieriem wordt gratis vervangen als
vervanging binnen 12 maanden noodzakelijk is
Op 88 punten gecontroleerd
Minimaal 12 maanden APK keuring
Minimaal halve tank brandstof
Complete reinigingsbehandeling binnen en buiten
Auto in de wax gezet
1 jaar pechhulp in geheel Europa
Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "Basispakket"): BOVAG garantie (12 maanden); BOVAG 40-Puntencheck; BOVAG Afleverbeurt; Nieuwe APK

Algemeen
  • Model: Captur
  • Carrosserie: SUV
  • Bouwjaar: 2022
  • Kilometerstand: 45.935km
  • Transmissie: Handgeschakeld
Exterieur
  • Kleur: Rood
Comfort
  • Rijhulpsystemen: Cruise Control
In samenwerking met AutoZeeland
Advertentienr. 6933901

Auto Dijkwel Renault / Dacia

AutoZeeland

31 advertenties
3 jaar actief op het Prikbord