Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Renault Captur 1.3 mild hybrid 160 edc techno - camera

€ 26.950,-
61x bekeken sinds 25 mei '24
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Hij zorgt voor een ontspannen rijervaring, deze Renault Captur. Het is een auto uit 2022, op de teller staat een kilometerstand van 48661. Deze SUV wordt aangedreven door een krachtige viercilinder benzinemotor. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, in hoogte verstelbare passagiersstoel, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Met behulp van de achteruitrijcamera kunt u zo strak inparkeren als u maar wilt! Kilometerstand? Oliepeil? Accuspanning? Allemaal te zien via de app. Overal. Altijd. Dankzij Connected Services. Het infotainmentaanbod is zeer uitgebreid. Ontspannen reizen doet u met behulp van het navigatiesysteem terwijl u muziek afspeelt via het audiosysteem met DAB-radio. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij electronic climate control is het binnen altijd behaaglijk. In deze Renault kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van sportstuur met schakelpaddels, cruise control, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en lederen versnellingspook.

Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. In het instrumentarium laat de verkeersborddetectie de actuele verkeersborden zien. Met het Lane-keeping systeem gaat u nooit onbedoeld over de streep. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Renault bovendien hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. U bent van harte welkom om deze auto te komen bekijken, neemt u snel contact met ons op?

Meer informatie

Algemene informatieMerk: Renault
Model: Captur
Type: 1.3 Mild Hybrid 160 EDC Techno
Modelreeks: jul 2022 - apr 2024Technische informatieVermogen elektromotor(en): 4 kW (5 PK)
Vermogen brandstofmotor: 116 kW (158 PK)
Koppel: 270 Nm
Aantal cilinders: 4
Motorinhoud: 1.330 cc
Transmissie: 7 versnellingen, Automaat
Tankinhoud: 48 liter
Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 1.834 kg
Wielbasis: 264 cmMilieuEmissieklasse: Euro 6HistorieAantal eigenaren: 2Financiële informatieMotorrijtuigenbelasting: € 190 - € 207 per kwartaal

Algemeen
  • Model: Captur
  • Carrosserie: SUV
  • Bouwjaar: 2022
  • Kilometerstand: 48.661km
  • Transmissie: Automaat
Exterieur
  • Kleur: Blauw
Comfort
  • Rijhulpsystemen: Cruise Control, Navigatie
  • Extra's: Keyless Entry
In samenwerking met AutoZeeland
Advertentienr. 6940109