Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Renault Captur 1.0 tce 90 zen - camera

€ 19.950,-
252x bekeken sinds 28 jun. '23
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Behalve een markant design biedt de Renault Captur ook uitstekende rijkwaliteiten en zeer veel ruimte. In deze auto vindt u een benzinemotor en een handgeschakelde versnellingsbak. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, LED-achterlichten, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en verstelbare achterbank.

Gemakkelijk en veilig is de spraakbediening voor het audiosysteem. Daarbij kunt u het ook bedienen met de knoppen op het stuur. Natuurlijk heeft deze auto ook airconditioning. Met de cruise control komt u bijna nog fitter aan dan u vertrekt. De uitrusting van deze Renault is met lederen versnellingspook, verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.

Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico′s in. In het instrumentarium laat de verkeersborddetectie de actuele verkeersborden zien. Forward collision warning waarschuwt voor een kop-staart botsing. Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers.

Om deze auto echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.

Meer informatie

Algemene informatieMerk: Renault
Model: Captur
Type: 1.0 TCe 90 Zen
Modelreeks: okt. 2020 - jun. 2022Technische informatieKoppel: 160 Nm
Aantal cilinders: 3
Motorinhoud: 999 cc
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Tankinhoud: 48 liter
GVW: 1.734 kg
Wielbasis: 264 cmMilieuEmissieklasse: Euro 6OnderhoudAPK: gekeurd tot apr. 2026Financiële informatieMotorrijtuigenbelasting: € 148 - € 167 per kwartaal

Algemeen
  • Model: Captur
  • Carrosserie: SUV
  • Bouwjaar: 2022
  • Brandstof: Benzine
  • Kilometerstand: 24.402km
  • Transmissie: Handgeschakeld
Exterieur
  • Kleur: Zwart
Comfort
  • Rijhulpsystemen: Cruise Control
  • Extra's: Airconditioning
In samenwerking met AutoZeeland
Advertentienr. 5027695