Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Renault Captur 1.0 tce 90 zen - camera

€ 20.950,-
71x bekeken sinds 25 apr. '23
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Veelzijdigheid en doordacht design staan aan de basis van deze ruime Renault Captur. Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde versnellingsbak. Bij de uitrusting van deze Renault horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, LED-achterlichten, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en verstelbare achterbank.

Gemakkelijk en veilig is de spraakbediening voor het audiosysteem. Daarbij kunt u het ook bedienen met de knoppen op het stuur. Het hele jaar door zorgt airconditioning voor een prettige temperatuur. De cruise control zorgt voor een prettige, gelijkmatige koers en minder brandstofgebruik. Deze auto is voorzien van lederen versnellingspook, verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. Bij de veiligheidssystemen van deze Renault hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Onbedoeld bumperkleven is er niet bij, dankzij de forward collision warning. Die waarschuwt direct als een botsrisico met uw voorligger dreigt. Mooi binnen de lijnen van de rijstrook blijven? Het Lane-keeping systeem helpt altijd een handje.

Wilt u met deze Renault Captur een proefrit maken? Bel of mail ons dan nu voor een afspraak.

Meer informatie

Algemene informatieMerk: Renault
Model: Captur
Type: 1.0 TCe 90 Zen
Modelreeks: okt 2020 - jun 2022Technische informatieKoppel: 160 Nm
Aantal cilinders: 3
Motorinhoud: 999 cc
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Tankinhoud: 48 liter
GVW: 1.734 kg
Wielbasis: 264 cmMilieuEmissieklasse: Euro 6OnderhoudAPK: gekeurd tot apr 2026Financiële informatieMotorrijtuigenbelasting: € 148 - € 167 per kwartaal

Algemeen
  • Model: Captur
  • Carrosserie: SUV
  • Bouwjaar: 2022
  • Brandstof: Benzine
  • Kilometerstand: 18.641km
  • Transmissie: Handgeschakeld
Comfort
  • Rijhulpsystemen: Cruise Control
  • Extra's: Airconditioning
In samenwerking met AutoZeeland
Advertentienr. 4674492

AutoKievit Zierikzee Renault /

AutoZeeland

87 advertenties
3 jaar actief op het Prikbord