Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Renault Arkana 1.6 e-tech hybrid 145 r.s. line | camera | dodehoekdetectie

€ 30.900,-
25x bekeken sinds 28 mrt. '24
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Auto Koese is in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot de specialist in Franse occasions en daarom helpen wij u graag in de zoektocht naar uw volgende Franse auto. Onze voorraad bestaat uit ruim 200 occasions, waaronder deze Renault Arkana uit 2022.

Deze Renault Arkana maakt een voortreffelijke indruk. Hiermee mag je gezien worden in de stad én op de weg! Zuinig rijden, minder uitstoot, maximale radius. Door de hybride motor die elektrisch én benzinerijden mogelijk maakt is dit de ideale combi. Een weldaad voor u en uw bijrijder: deze Renault Arkana heeft verwarmbare voorstoelen. Als u de stuurverwarming inschakelt, geniet u van weldadige warmte voor uw handen en vingers. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, actieve hoofdsteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Het audio-installatiesysteem met DAB-ontvangst en het navigatiesysteem bedient u veilig met knoppen op het stuur. Onderweg laadt u uw smartphone snoerloos op met behulp van de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. In een auto als deze kunt u niet zonder electronic climate control, zodat de temperatuur altijd goed is. Inparkeren met parkeersensoren achter en veilig en comfortabel op weg dankzij de adaptive cruise control. De automatisch inschakelbare verlichting en de regensensor registreren feilloos wanneer de lichten of de ruitenwissers nodig zijn en schakelen die automatisch in. Intelligent rijden op z′n best! De kans op een aanrijding met tegemoetkomend verkeer wordt geminimaliseerd door de ingebouwde kruisend verkeer detectie.

De automatische veiligheidssystemen in deze Renault fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. Onderweg fungeert de verkeersbord-detectie als het ware als uw bijrijder en attendeert u op de verkeersborden langs de weg. Op een kop-staartbotsing zit niemand te wachten. Daarom is de forward collision warning onderweg constant alert en berekent via een sensor de veilige afstand tot voorliggers. Ongemerkt buiten de rijstrook raken? Nee hoor, het Lane-keeping systeem waarschuwt en corrigeert. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Renault bovendien autonoom remsysteem en dodehoekdetectie.

Nieuwsgierig? Bel of mail ons nu voor een proefrit.

WhatsApp met Ronnie 0646060302! Dit mag ook 's avonds en in het weekend. 
Auto Koese is een officiële merkdealer. Tevens zijn wij gespecialiseerd in jonge Franse occasions, waaronder de merken Renault, Peugeot en Citroën. 

Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

Meer informatie

Algemene informatieMerk: Renault
Model: Arkana
Type: 1.6 E-Tech Hybrid 145 R.S. Line
Modelreeks: 2021 - 2023
Referentienummer: ##4183Technische informatieAantal cilinders: 4
Motorinhoud: 1.598 cc
Transmissie: 8 versnellingen, Automaat
Tankinhoud: 50 liter
Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 1.961 kg
Wielbasis: 272 cmMilieuEmissieklasse: Euro 6d-TEMPStaatAantal sleutels: 2 (2 handzenders)Financiële informatieMotorrijtuigenbelasting: € 216 - € 235 per kwartaalBeschikbare afleverpakketten: [*]Basispakket (inbegrepen): Dit afleverpakket bevat: Geldige APK, RDW-leges, Wettelijke garantie[*]Bovag Afleverpakket (€ 895 meerprijs): Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "Basispakket"): BOVAG garantie (12 maanden); BOVAG 40-Puntencheck; BOVAG AfleverbeurtOverige informatieBasiskleur: wit / zwart

Algemeen
  • Carrosserie: SUV
  • Bouwjaar: 2022
  • Kilometerstand: 33.111km
  • Transmissie: Automaat
Exterieur
  • Kleur: Wit
Comfort
  • Rijhulpsystemen: Navigatie, Start/Stop Systeem
In samenwerking met AutoZeeland
Advertentienr. 6602897