Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Peugeot 308 sw puretech 130 eat8 allure pack | camera | navigatie | climate

€ 18.700,-
25x bekeken sinds 21 mei '24
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Auto Koese is in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot de specialist in Franse occasions en daarom helpen wij u graag in de zoektocht naar uw volgende Franse auto. Onze voorraad bestaat uit ruim 250 occasions, waaronder deze Peugeot 308 SW uit 2021.

Alle technologie in de Peugeot 308 SW is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. Dit mooie exemplaar uit 2021 heeft 74268 kilometer op de teller staan. De aandrijving van deze Peugeot wordt verzorgd door een driecilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Natuurlijk behoren 16 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.

De achteruitrijcamera geeft u duidelijk zicht op de ruimte achter de auto. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt afstand tot het voertuig voor u. U weet altijd hoe de auto eraan toe is dankzij Connected Services. Ook handig voor de garage en de wegenwacht. Even de app uitlezen en klaar! Een belangrijke veiligheidsvoorziening is de bediening van het audiosysteem en het full map navigatiesysteem via knoppen op het stuur. Dab-ontvangst geeft daarbij een kraakheldere ontvangst. Natuurlijk is er ook automatische airconditioning aanwezig. De uitrusting van deze Peugeot is met sportstuur met schakelpaddels, regensensor, keyless entry en automatisch dimmende binnenspiegel behoorlijk compleet.

De geavanceerde technologie in deze Peugeot is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. Net als in een straaljager kunt u altijd vooruit blijven kijken. De head-up display zorgt dat uw ogen geen seconde hoeven af te dwalen en projecteert alle benodigde info op de voorruit.. Tijdens de rit hebt u altijd een bijrijder, want de verkeersbord-detectie leest de borden langs de weg en projecteert ze voor u op het instrumentarium. Mooi binnen de lijnen van de rijstrook blijven? Het Lane-keeping systeem helpt altijd een handje. De auto is ook uitgerust met forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Bent u nieuwsgierig geworden? Bel ons nu of mail ons voor meer informatie.

WhatsApp met Marc 0653155294! Dit mag ook 's avonds en in het weekend. 
Auto Koese is een officiële merkdealer. Tevens zijn wij gespecialiseerd in jonge Franse occasions, waaronder de merken Renault, Peugeot en Citroën. 

Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

Meer informatie

Algemene informatieMerk: Peugeot
Model: 308 SW
Type: PureTech 130 EAT8 Allure Pack
Modelreeks: 2017 - 2021
Referentienummer: ##0211Technische informatieKoppel: 230 Nm
Aantal cilinders: 3
Motorinhoud: 1.199 cc
Transmissie: 8 versnellingen, Automaat
Tankinhoud: 53 liter
Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 1.850 kg
Wielbasis: 273 cmMilieu en verbruikBrandstofverbruik in de stad: 5,7 l/100km (1 op 17,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
Emissieklasse: Euro 6d-TEMPOnderhoud, historie en staatAPK: gekeurd tot jan 2025
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)Financiële informatieMotorrijtuigenbelasting: € 190 - € 207 per kwartaalAfleverpakkettenInbegrepen afleverpakket: Basispakket
Dit afleverpakket bevat: Geldige APK, RDW-leges, Wettelijke garantieOverige informatieBasiskleur: wit / zwart

Algemeen
  • Model: 308
  • Bouwjaar: 2021
  • Brandstof: Benzine
  • Kilometerstand: 74.268km
  • Transmissie: Automaat
Exterieur
  • Kleur: Wit
Comfort
  • Extra's: Dakrails, Keyless Entry
In samenwerking met AutoZeeland
Advertentienr. 6916505