Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Opel Crossland X 1.2 83pk edition

€ 13.950,-
44x bekeken sinds 2 mei '24
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Auto is voorzien van een nieuwe distirbutieriem!

Een hoge mate van degelijkheid, uitstekende wegligging en veel comfort; het zijn unieke eigenschappen waarmee Duitse auto's zich onderscheiden. Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Natuurlijk behoren LED-dagrijverlichting wingvorm, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen achter, stoffen bekleding black/anthracite en metallic lak ook tot de uitrusting van deze complete auto.

U verwacht natuurlijk automatic light control in deze auto, en die is er dan ook. Een stabiele en comfortabele snelheid houdt u feilloos aan met de cruise control. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, in hoogte verstelbaar stuur en bekerhouder.

Deze OPEL biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. Wanneer u per ongeluk over de wegmarkering rijdt, geeft lane assist een waarschuwingssignaal. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als hill start assist en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Natuurlijk bent u van harte welkom om deze auto in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?

Meer informatie

Algemene informatieMerk: OPEL
Model: Crossland X
Type: 1.2 83pk Edition
Constructiejaar: 2020-01
Modeljaar: 2019Technische informatieAantal cilinders: 3
Motorinhoud: 1.199 cc
Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
GVW: 1.705 kg
Wielbasis: 260 cmMilieuEmissieklasse: Euro 6Financiële informatieMotorrijtuigenbelasting: € 125 - € 141 per kwartaalBeschikbare afleverpakketten: [*]Afleverpakket 1 (€ 295): Voor slechts € 295,-- wordt de auto gecontroleerd aan de hand van een checklist. Eventuele gebreken worden in orde gemaakt. De checklist ontvangt u bij aflevering en wordt met u doorgenomen. Bovendien wordt de auto voorzien van een nieuwe APK-keuring. De auto krijgt een volledige poetsbeurt en heeft bij aflevering brandstof tussen 1/4 en 1/2 tank.[*]Afleverpakket 3, 12 maanden garantie (€ 895): Voor € 895,-- krijgt de auto een volledige onderhoudsbeurt volgens het fabrieksonderhoudsschema en wordt APK-gekeurd. Bovendien krijgt u 12 maanden BOVAG- garantie, een volledige poetsbeurt en brandstof tussen 1/4 en 1/2 tank.

Algemeen
  • Model: Crossland X
  • Carrosserie: SUV
  • Bouwjaar: 2020
  • Brandstof: Benzine
  • Kilometerstand: 79.771km
  • Transmissie: Handgeschakeld
Comfort
  • Extra's: Airconditioning
In samenwerking met AutoZeeland
Advertentienr. 6807953