Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Ontspannende & Therapeutische massages

N.v.t.
453x bekeken sinds 4 mei '24
Conditie: Nieuw

Beschrijving

🌿 Toe aan een Moment van Pure Ontspanning? 🌿

Trakteer jezelf op een verfrissende massage bij Jacqueline van Praktijk Green Souls! 🌺 Als nieuwe klant ontvang je nu 25% korting op je eerste boeking! Profiteer van deze speciale aanbieding en laat je verwennen met een massage op maat, afgestemd op jouw behoeften.

Ontdek een breed scala aan massages, van ontspannend tot therapeutisch, allemaal ontworpen om je welzijn te bevorderen en je te laten stralen van binnenuit. Ervaar de weldadige effecten van een diepe weefselmassage, verlicht pijn met onze spanning verlichtende massages of geef je huid een boost met onze bindweefselmassage tegen veroudering.

Bij Praktijk Green Souls staat jouw comfort voorop. Geniet van een professionele en respectvolle omgeving waar je je volledig kunt ontspannen en in goede handen bent. En wees gerust, bij mij in de praktijk worden geen erotische massages gegeven.

Gun jezelf de rust en verjonging die je verdient! Maak vandaag nog een afspraak en laat me je meenemen op een reis naar totale ontspanning en vernieuwing. 🌟

Hartelijke groeten,
Jacqueline

Email: [email protected]
Website: greensouls.nl
Telefoon: 0621535146

Algemeen
  • Type: Overige Massages
Advertentienr. 6815449

Massage Praktijk Green Souls

Zakelijk

2 advertenties
2 maanden actief op het Prikbord

Stuur een bericht