Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Nog nieuwe Compressor vernevelaar Omron C28P in zeer goede staat...

€ 45,-
876x bekeken sinds 23 mrt. '23
Conditie: Nieuw

Beschrijving

Te koop

Nog nieuwe Compressor vernevelaar Omron C28P

in zeer goede staat

nieuwprijs nog steeds 120 euro

De OMRON CompAIR C28P vernevelaar

heeft een robuust ontwerp voor intensief gebruik en is geschikt voor de behandeling van aandoeningen van de onderste luchtwegen zoals astma, COPD, taaislijmziekte of emfyseem.

Het is een zeer efficiënte vernevelaar die een korte inhalatietijd combineert met efficiënte medicijntoediening, dankzij de krachtige compressor en Virtual Valve Technology (V.V.T.).

De efficiëntie van V.V.T. past zich aan uw ademhaling aan en komt dus overeen met uw ademhalingspatroon. Deze technologie vermindert medicijnverspilling terwijl u uitademt en maximaliseert medicijn beschikbaarheid tijdens het inademen. Bovendien is deze vernevelset vervaardigd van eenvoudig te reinigen polypropyleen zonder de silicone kleppen die gewoonlijk worden gebruikt in conventionele vernevelaars.

In samenwerking met ademhalingstherapeuten voor de behandeling van astma, chronische bronchitis, allergiën en andere aandoeningen aan de luchtwegen, is deze Compressor Vernevelaar ontwikkeld. De compressor perst lucht in de vernevelaarset. Als de lucht de vernevelaarsset binnenkomt, wordt het medicijn omgezet in een soort gasvorm, genaamd aerosol.

Kinderen kunnen ook gebruik maken van dit apparaat. Het beschikt namelijk over een speciaal PVC-mondkapje, speciaal ontworpen voor kinderen.

in zeer goede en werkende staat

Domburg: 0118-785730

Kijk ook eens bij onze andere advertenties!!!!Advertentienr. 4476132

Claudia444

432 advertenties
13 jaar actief op het Prikbord

Stuur een bericht