Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Nieuw | Lang geleden … | Arend van Dam & Alex de Wolf

€ 14,-
29x bekeken sinds 9 mei '24
Conditie: Nieuw

Beschrijving

Taal: Nederlands; Vlaams

Aantal pagina's: 143

Contributors: List(Alex de Wolf)

Everseller van Zilveren Griffel-winnaar Arend van Dam!
De Nederlandse geschiedenis bevat veel mooie en spannende verhalen, maar vaak zijn ze te moeilijk voor jonge kinderen. Arend van Dam heeft nu de belangrijkste gebeurtenissen toegankelijk gemaakt voor kinderen vanaf zeven jaar. Lang geleden... bevat verhalen over jagers en verzamelaars, boeren en vissers, koningen en koninginnen. Maar ook over beroemde figuren als Rembrandt van Rijn, Jacoba van Beieren en Michiel de Ruyter.

Hardcover boek met gratis tijdbalkposter. Het betreft de achtentwintigste druk 2020. De conditie is nieuw in perfecte staat en uit een rookvrij huis zonder huisdieren. Heeft hier enkel in de kast gelegen en mag daarom in het kader van ontspullen weg.

De prijs is exclusief verzendkosten voor zowel het boek Lang geleden als het eveneens nieuwe Kinderboekenweekgeschenk De Diamant van Banjarmasin.

Ophalen in Terneuzen of verzendkosten €3,70 naar een DHL pakketpunt of €4,20 naar het huisadres, en risico verzenden voor de koper. Ik verzend standaard via DHL en indien gewenst ook via Postnl of Homerr.

Zie mijn andere advertenties voor onder andere nog meer (nieuwe) boeken en combineer ivm verzendkosten.

Algemeen
  • Type: Non-Fictie
  • Doelgroep: Jonger dan 10 Jaar
Advertentienr. 6846509

Femke15

35 advertenties
8 jaar actief op het Prikbord

Stuur een bericht