Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

! nieuw ! Dieseltankreiniger te huur €150 per week

€ 150,- p.w.
2155x bekeken sinds 6 dec. '22
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Onderhoud en reinigen van dieseltanks :

De huidige B7 diesel (met 7% toevoeging aan biodiesel) trekt tot 8 keer méér vocht aan dan pure diesel zonder toevoeging.

Dat kan zorgen voor bacteriegroei in de dieseltank, deze bacteriën of dieselalg is herkenbaar als een zwarte drab en troebele diesel.

Deze bacteriegroei moet uit de diesel en de tank verwijderd worden, voordat ze het brandstoffilter en de brandstof leidingen kunnen verstoppen. Indien brandstoffilters volledig verstopt raken zal uw motor niet meer draaien, met alle gevolgen van dien.

De meeste pechmeldingen krijgen we binnen doordat de dieselbacterie de filters en/of leidingen hebben verstopt. Door veel wind en schommelingen van de boot op de golven komt deze sludge los van de bodem van de tank.

Wij pompen de diesel uit uw tank waardoor het eerst door een 100 mircon filter gaat waar de ergste drap en sludge wordt opgevangen. Daarna gaat het door een speciaal element die alle verontreinigen en zelfs roest, zand of andere verontreinigingen uit de diesel en tank filtert. Vervolgens gaat de diesel door een speciaal magneet filter waar de celwanden van de bacterie beschadigd worden waardoor de bacterie daar door dood gaat. Vervolgens gaat de diesel door een 10 micron filter heen.

Tijdens dit proces wordt uw dieseltank ook gereinigd en de drap uit de tank gezogen. Als laatste voor de diesel weer retour in uw tank gaat voegen wij een biocide toe die als bescherming dient maar ook schimmel en bacterie groei tegengaat, tevens dient deze biocide ook als corrosiebescherming voor uw dieseltank en leidingen.

Indien nodig vervangen we de brandstof filters en spuiten we de leidingen schoon met perslucht. Vervolgens ontluchten we het gehele brandstof systeem. 

Om deze werkzaamheden zelf uit te voeren kan de tankreiniger ook gehuurd worden aan 150 euro per week. 

info via chat
of 
bel 06 132 96 064  ( Wim )

Algemeen
  • Type: Kajuitzeilboten en ZeilJachten
  • Type: Kajuitzeilboten en ZeilJachten
Advertentienr. 3865391

Watersporthandel Zeeland

Zakelijk Watersporthandel Zeeland

21 advertenties
8 jaar actief op het Prikbord

Stuur een bericht