Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Mooi en nieuw appartement op top locatie in Goes, vanaf juni beschikbaar!

€ 1.175,- p.m.
643x bekeken sinds 16 apr. '24
Conditie: Zo goed als nieuw

Beschrijving

In het nieuwe appartementencomplex aan de Piet Heinstraat in Goes, een toplocatie op loopafstand van de binnenstad, en gelegen op 50m van het bus- en treinstation verhuur ik een 2-tal appartementen. De oppervlakten van deze appartementen zijn beiden 63m2, exclusief inpandig balkon van 8m2 en berging van 5m2. 
De appartmenten zijn beschikbaar vanaf juni en medio juli.

De appartementen zijn 2 jaar geleden nieuw opgeleverd dus voorzien de hedendaagse luxe zoals een warmtepomp, vloeverwarming, en uiteraard goede isolatie in bijvoorbeeld wanden en glas wat er voor zorgt dat de appartementen een energielabel hebben van A+, waardoor de energiekosten worden beperkt.

De appartementen zijn aan de stadskant op zowel de eerste als tweede verdieping gesitueerd met een inpandig balkon gelegen op het westen. Ze zijn afgewerkt met een pvc vloer en een complete Bruynzeel keuken (koelkast, vaatwasser, combi magnetron en keramische kookplaat).
De badkamer is voorzien van toilet wastafel, en douche. De appartementen hebben 2 slaapkamers (met beiden toegang naar het balkon), en een technische ruimte met warmtepomp en voor het opstellen van uw wasmachine. De berging bevindt zich op de begande grond en is voorzien van elektra.
U heeft een eigen parkeerplaats op een afgesloten beveiligd parkeerterrein.

De huurprijzen zijn exclusief water en elektra (gasvrij), inclusief VVE kosten. 

Heeft u interesse, en heeft u een vast inkomen, schrijft u uzelf dan eerst gratis in via mijn website hurenbysam.nl of neem telefonisch contact op op werkdagen tussen 09.00 en 16.00 uur.


Overzicht
  • Gebruiksoppervlakte wonen: 63m2
  • Bouwjaar: 2021
  • Aantal Slaapkamers: 2
Energie
  • Energielabel: A-Label
Advertentienr. 6714581

Huren By Sam

Zakelijk

5 advertenties
2 jaar actief op het Prikbord

Stuur een bericht