Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Mitsubishi ASX 1.6 ClearTec Entry

€ 8.500,-
79x bekeken sinds 8 mei '24
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Een rit met de Mitsubishi ASX is telkens weer een feestje, en dankzij zijn rijcomfort stappen u en uw passagiers na iedere rit verkwikt weer uit. In deze auto vindt u een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Ook elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bediende ramen en start-stopsysteem horen tot de voorzieningen op deze auto. 

Bijzonder prettige optie is de keyless entry. De sensor herkent uw aanwezigheid en de auto gaat van het slot. Natuurlijk heeft deze auto ook airconditioning. 

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Mitsubishi ASX samen. Rempedaal, handrem - allemaal niet meer nodig bij stilstaan op een helling. De hill hold control zet 'm onbeweeglijk en veilig vast tot u weer gas geeft. Als elke meter en elke seconde telt, wilt u dat het remsysteem maximaal presteert. Met de Brake Assist bent u daar zeker van. 

Interesse in deze occasion? Bel dan 0611700658 bij geen gehoor kunt u mijn collega bellen 0653927827. Informeer naar de beschikbaarheid van de auto voor een eventuele proefrit!. Onze occasions worden geleverd met APK mits vermeld in advertentie. U bent van harte welkom, onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en typfouten.

Algemeen
  • Model: ASX
  • Carrosserie: SUV
  • Bouwjaar: 2014
  • Brandstof: Benzine
  • Kilometerstand: 319.642km
  • Transmissie: Handgeschakeld
  • Motorinhoud: 1600cc
Advertentienr. 6840033

Auto Occasions Terneuzen

56 advertenties
5 jaar actief op het Prikbord

Stuur een bericht