Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

MINI Mini Cabrio 1.6 Cooper Pepper

€ 5.950,-
108x bekeken sinds 8 mei '24
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Met een cabriolet maakt u van elke rit een zomers feestje. Dit is een auto die is ontworpen voor uw comfort. Deze MINI Cabrio is van het bouwjaar 2007. Met zijn benzinemotor en handgeschakelde vijfversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Het elektrische cabriodak opent en sluit zonder dat u daar extra moeite voor hoeft te doen. Ook 15 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, elektrisch bedienbare ramen achter en elektrisch verstelbare buitenspiegels horen tot de voorzieningen op deze auto. 

Met de aanwezige parkeersensoren weet u altijd zeker of het past. Een heerlijke egale snelheid? Even de cruise control inschakelen! U bent in deze MINI ook voorzien van lederen stuur en boordcomputer. 

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze MINI Cabrio samen. Slappe banden zijn niet alleen gevaarlijk en kostbaar, maar slijten ook sneller. Gelukkig waarschuwt het bandenspanningscontrolesysteem tijdig bij drukverlies. 

Interesse in deze occasion? Bel dan 0611700658 bij geen gehoor kunt u mijn collega bellen 0653927827. Informeer naar de beschikbaarheid van de auto voor een eventuele proefrit!. Onze occasions worden geleverd met APK mits vermeld in advertentie. U bent van harte welkom, onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en typfouten.

Algemeen
  • Model: Cooper
  • Carrosserie: Cabrio
  • Bouwjaar: 2007
  • Brandstof: Benzine
  • Kilometerstand: 213.811km
  • Transmissie: Handgeschakeld
  • Motorinhoud: 1598cc
Advertentienr. 6840001

Auto Occasions Terneuzen

58 advertenties
5 jaar actief op het Prikbord

Stuur een bericht