Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Mercedes-Benz S-klasse 320 cdi prestige plus leder stoelkoeling

€ 5.950,-
227x bekeken sinds 25 mei '24
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Gearbox is NOT 100%

Als je gaat voor kwaliteit zonder compromis, dan is deze Mercedes-Benz S-klasse een auto voor jou. Een zescilinder dieselmotor en een automatische transmissie zorgen samen voor een snelle en comfortabele rijervaring. Het lederen interieur ademt luxe, en het zit uiteraard fantastisch. U past de stoelen moeiteloos aan, ze zijn elektrisch in te stellen en hebben bovendien een geheugen. Qua licht en ruimtelijk gevoel zit het helemaal goed met het elektrisch bediende panoramadak. Gewoon, omdat het kan. Deze Mercedes-Benz S-klasse heeft zelfs een verwarmde achterbank. Xenonverlichting zorgt voor een krachtige en heldere lichtbundel. Bij de uitrusting van deze Mercedes-Benz horen onder meer elektrische zonnerollo voor de achterruit, 17 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, elektrisch inklapbare buitenspiegels, verstelbare lendensteunen en elektrisch bediende ramen.

Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Parkeersensoren zijn een waardevolle toevoeging aan deze auto. De sensoren waarschuwen tijdens het parkeren en voorkomen schade aan de auto. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Mercedes-Benz met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. De cruise control levert een mooie, gelijkmatige koers. Dat rijdt prettig. Dankzij de keyless entry nooit meer graven in uw zakken of tassen op zoek naar de autosleutel. Uw auto herkent u en zet de deuren open! Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn navigatiesysteem, dvd-wisselaar, automatisch dimmende binnen- en buitenspiegels, lederen stuur, houtinleg in het interieur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Bij duisternis herkent de nachtzichtassistent objecten voor de auto zoals mensen en dieren. Het systeem waarschuwt zodat u een aanrijding kunt voorkomen. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan. Bij een noodstop gebeurt er heel veel tegelijk: gas los, rempedaal in, kijken, sturen. Dan is het een veilig gevoel dat de Brake Assist uw remactie tot het maximum oppept.

U bent van harte welkom om deze auto te komen bekijken, neemt u snel contact met ons op?

Meer informatie

Algemene informatieMerk: Mercedes-Benz
Model: S-klasse
Type: 320 CDI Prestige Plus Leder Stoelkoeling
Modelreeks: 2005 - 2009
Modelcode: W221Technische informatieKoppel: 540 Nm
Aantal cilinders: 6
Motorinhoud: 2.987 cc
Transmissie: 7 versnellingen, Automaat
Tankinhoud: 90 liter
Aandrijving: Achterwielaandrijving
GVW: 2.550 kg
Wielbasis: 304 cmMilieu en verbruikBrandstofverbruik in de stad: 11,8 l/100km (1 op 8,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,6 l/100km (1 op 15,2)
Fijnstofuitstoot: 3 mg/km
Emissieklasse: Euro 4OnderhoudAPK: gekeurd tot feb 2025Financiële informatieMotorrijtuigenbelasting: € 650 - € 682 per kwartaalAfleverpakkettenInbegrepen afleverpakket: Standaard

Algemeen
  • Model: S-Klasse
  • Carrosserie: Sedan
  • Bouwjaar: 2008
  • Brandstof: Diesel
  • Kilometerstand: 313.979km
  • Transmissie: Automaat
Comfort
  • Rijhulpsystemen: Cruise Control
  • Extra's: Keyless Entry
In samenwerking met AutoZeeland
Advertentienr. 6946337