Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Mercedes-Benz C-Klasse 180 bnssolamg+uped, led

€ 27.950,-
999x bekeken sinds 18 mrt. '23
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Garagebedrijf Markus presenteert met trots de Mercedes-Benz C-klasse 180 BnsSolAMG+UpEd uit 2018. Deze verfijnde sedan is de belichaming van luxe en elegantie. Met zijn krachtige benzine motor en zijn tijdloze zwarte kleur is deze auto een absolute blikvanger op de weg.

Met een verbazingwekkend vermogen van 115 kW zal deze Mercedes-Benz C-klasse u moeiteloos door het verkeer voeren. De 1595 cc motor, met een kilometerstand van 91000, staat garant voor een soepele en betrouwbare rijervaring. deze Mercedes-Benz C-klasse biedt voldoende ruimte en comfort voor al uw passagiers.

Deze prachtige auto is voorzien van verschillende luxe opties om uw rijervaring naar een hoger niveau te tillen. Geniet van de verwarmde voorstoelen, perfect voor koude winterochtenden. Met de centrale deurvergrendeling en afstandsbediening kunt u uw auto gemakkelijk vergrendelen en ontgrendelen. Daarnaast zorgt de kruisend verkeer detectie ervoor dat u altijd veilig de weg op gaat, zonder verrassingen. De rijstrooksensor met correctie zorgt ervoor dat u altijd keurig binnen de lijnen van uw rijbaan blijft. De elektrisch verstelbare en verwarmde buitenspiegels maken het parkeren en manoeuvreren een fluitje van een cent.

De Mercedes-Benz C-klasse 180 BnsSolAMG+UpEd is afgewerkt met metallic lak, waardoor de auto een glanzend en luxe uitstraling krijgt. Dit maakt hem nog aantrekkelijker voor zowel zakelijk als privé gebruik.
Dit voertuig is door eigen werkplaats voorzien van 4 nieuwe Michelin banden en nieuwe remschijven en remblokken.

Bij Garagebedrijf Markus begrijpen we dat de aanschaf van een auto een belangrijke beslissing is. Wij zorgen ervoor dat al onze occasions voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Neem contact met ons op via 0111-481993 om een afspraak te maken voor een bezichtiging en proefrit. Ons professionele en vriendelijke team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het vinden van uw droomauto.

Garagebedrijf Markus, uw betrouwbare partner in de wereld van auto's. Bel ons vandaag nog en ontdek de Mercedes-Benz C-klasse 180 BnsSolAMG+UpEd die uw rijervaring naar een hoger niveau zal tillen!

Alle auto's worden grondig geïnspecteerd zodat wij u de kwaliteit kunnen leveren die u van ons verwacht. Alle voertuigen worden standaard afgeleverd met afleverpakket A hiervoor rekenen we een vaste prijs van €598,- De geadverteerde prijs is excl. afleverpakket

Welkom bij Garagebedrijf Markus te Bruinisse als autobedrijf onderscheiden wij ons door dat wij voor een redelijk uurtarief het onderhoud van uw auto uitvoeren. Zo kunt u bij ons terecht voor onderhoud aan alle merken en types personen en bestelauto’s, APK-keuringen, aircoservice, banden, accu’s, uitlaten, schokdempers enz….

Bent u op zoek naar een andere auto, kijk dan eens naar ons aanbod occasions. Gaat uw voorkeur uit naar een nieuwe auto, dan leveren wij u de auto van uw keuze.

Graag tot ziens aan de Nijverheidsweg 1 in Bruinisse. Tel. 0111-481993

Meer informatie

Algemene informatieMerk: Mercedes-benz
Model: C-klasse
Type: 180 BnsSolAMG+UpEd, Led
Modeljaar: 2018
Referentienummer: 356Technische informatieAantal cilinders: 4
Motorinhoud: 1.595 cc
Transmissie: 9 versnellingen, AutomaatMilieu en verbruikBrandstofverbruik in de stad: 7,6 l/100km (1 op 13,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
Emissieklasse: Euro 6HistorieOnderhoudsboekjes: AanwezigFinanciële informatieMotorrijtuigenbelasting: € 171 - € 193 per kwartaalGarantieBOVAG Afleverbeurt: Ja

Algemeen
  • Model: C-Klasse
  • Carrosserie: Sedan
  • Bouwjaar: 2018
  • Brandstof: Benzine
  • Kilometerstand: 101.257km
  • Transmissie: Automaat
Exterieur
  • Kleur: Zwart
Comfort
  • Rijhulpsystemen: ABS, Cruise Control, ESP, Start/Stop Systeem
  • Extra's: Sportstoelen, Spraakbediening
In samenwerking met AutoZeeland
Advertentienr. 4447512

Garagebedrijf Markus

AutoZeeland

14 advertenties
3 jaar actief op het Prikbord