Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Mercedes-Benz A-Klasse 200 business solution amg | pano. dak

€ 29.945,-
199x bekeken sinds 16 okt. '23
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Ruim en economisch, dat is de Mercedes-Benz A-klasse. AMG-styling geeft deze auto een extra dynamische uitstraling. De uitstekende prestaties van deze auto komen van de viercilinder benzinemotor en de automatische transmissie. Dankzij de stoelverwarming heeft u in deze auto nooit meer last van een koude rug of koude benen. Het interieur baadt in een zee van licht met het elektrische bediende glazen panoramadak. Bij de rijke uitrusting horen ook 18 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, metallic lak, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Net als een smartphone of een slimme speaker kunt u deze auto bedienen met stemcommando's. Het navigatiesysteem met harde schijf loodst u snel naar uw reisdoel. Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Nekkramp en verdraaide schouders zijn verleden tijd. Door de achteruitrijcamera is iedere meter achter de auto glashelder in beeld. Het luxeniveau in deze Mercedes-Benz is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Even op de startknop drukken en rijden maar: dat is het gemak van keyless start! De cruise control houdt de snelheid constant. Dat is relaxt reizen! Deze auto is voorzien van lederen stuur en automatisch dimmende buitenspiegels.

Zoals u mag verwachten van deze Mercedes-Benz A-klasse is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Verkeersborddetectie herkent tijdelijke en permanente verkeersborden langs en boven de weg. Een noodsituatie? Dan is remmen cruciaal. Daarom heeft deze Mercedes-Benz A-klasse Brake Assist als remondersteuning. Onbedoeld buiten de rijstrook raken wordt voorkomen door het Lane-keeping systeem.

Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Even bellen voor een afspraak en u kunt deze auto van top tot teen zelf bekijken.

Meer informatie

Algemene informatieMerk: Mercedes-Benz
Model: A-klasse
Type: 200 Business Solution AMG | Pano. Dak
Modelreeks: mei 2018 - dec 2019
Modelcode: W177Technische informatieKoppel: 250 Nm
Aantal cilinders: 4
Motorinhoud: 1.332 cc
Transmissie: 7 versnellingen, Automaat
Tankinhoud: 43 liter
Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 1.885 kg
Wielbasis: 273 cmMilieu en verbruikBrandstofverbruik in de stad: 6,7 l/100km (1 op 14,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,6 l/100km (1 op 21,7)
Emissieklasse: Euro 6Onderhoud, historie en staatOnderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal eigenaren: 3
APK: gekeurd tot apr 2025Financiële informatieMotorrijtuigenbelasting: € 171 - € 193 per kwartaal

Algemeen
  • Model: A-Klasse
  • Carrosserie: Hatchback
  • Bouwjaar: 2019
  • Brandstof: Benzine
  • Kilometerstand: 84.291km
  • Transmissie: Automaat
Comfort
  • Rijhulpsystemen: Cruise Control, Start/Stop Systeem
  • Extra's: Stoelverwarming, Sportstoelen, Spraakbediening
In samenwerking met AutoZeeland
Advertentienr. 5646682