Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Mercedes-Benz A-Klasse 180 progressive automaat afneembare trekhaak

€ 25.950,-
48x bekeken sinds 29 apr. '24
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. De aandrijving van deze Mercedes-Benz wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. Tijdens gure dagen is het prettig zitten in de verwarmbare voorstoelen. Een gezonde dosis zen-gevoel is bijgeleverd in de vorm van comfortstoelen. Ook is de auto voorzien van: 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en verwarmde ruitensproeiers.

De elektrisch inklapbare trekhaak blijft mooi uit het zicht als u hem niet gebruikt. Het navigatiesysteem loodst u snel naar uw reisdoel. Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Bij wisselvallig en regenachtig weer is goed zicht essentieel. De regensensor reageert op alle neerslag met de juiste actie. De uitrusting van deze Mercedes-Benz is met parkeerassistent, automatisch dimmende binnen- en buitenspiegels en lederen stuur behoorlijk compleet.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Mercedes-Benz A-klasse samen. In het instrumentarium ziet u tijdens de rit ook de belangrijkste verkeersborden aangegeven, die de auto automatisch voor u leest.

Als u al weet dat dit de auto is die u wilt hebben, dan hoeft u niet langer te wachten. U kunt nu al besluiten om deze Mercedes-Benz te kopen. Wij reserveren de auto dan voor u en nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Meer informatie

Algemene informatieMerk: Mercedes-Benz
Model: A-klasse
Type: 180 Progressive automaat afneembare trekhaak Technische informatieAantal cilinders: 4
Motorinhoud: 1.332 cc
Transmissie: 7 versnellingen, Automaat
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 205/55 R17
GVW: 1.880 kg
Wielbasis: 273 cmMilieuEmissieklasse: Euro 6Onderhoud, historie en staatOnderhoudsboekjes: Aanwezig
APK: gekeurd tot sep 2025
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)Financiële informatieMotorrijtuigenbelasting: € 171 - € 193 per kwartaalGarantieBOVAG Afleverbeurt: JaAfleverpakkettenInbegrepen afleverpakket: Afleverpakket (4)
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (12 maanden); BOVAG 40-Puntencheck; BOVAG Afleverbeurt

Algemeen
  • Model: A-Klasse
  • Carrosserie: Hatchback
  • Bouwjaar: 2019
  • Brandstof: Benzine
  • Kilometerstand: 48.631km
  • Transmissie: Automaat
Exterieur
  • Kleur: Zwart
In samenwerking met AutoZeeland
Advertentienr. 6791401