Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Lynk & Co 01 1.5 262pk plug-in hybrid | adap.cruise| panodak| 360º camera |

€ 29.950,-
39x bekeken sinds 10 mei '24
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Bij Cappendijk Auto's staat de Lynk & Co 01 1.5 262PK PLUG-IN HYBRID in de schijnwerpers! Deze hybride benzine SUV in een stijlvolle blauwe kleur is een blikvanger op de weg. Met 180 PK vermogen en een CC van 1477, is deze auto een krachtpatser die klaar staat om jou overal naartoe te brengen.

De Lynk & Co 01 is uitgerust met handige en luxe opties die het rijden nog comfortabeler maken. Zo beschikt deze auto onder andere over file assistent, zodat je in druk verkeer gemakkelijk op je bestemming aankomt. De cruise control is adaptief en voorzien van Stop&Go functie, gecombineerd met stuurhulp voor een ontspannen rijervaring. Het multifunctionele stuurwiel zorgt ervoor dat je alle belangrijke functies binnen handbereik hebt.

Het interieur van de Lynk & Co 01 is ontworpen met jouw comfort in gedachten. De lendesteunen zijn verstelbaar, zodat je altijd de juiste ondersteuning hebt tijdens het rijden. Daarnaast is de elektrisch verstelbare bestuurdersstoel voorzien van geheugenfunctie, waardoor je altijd jouw favoriete zitpositie kunt instellen.

Met een kilometerstand van 66779 en metallic lak, is deze Lynk & Co 01 een betrouwbare en duurzame keuze. Kom langs bij Cappendijk Auto's Terneuzen om deze fantastische auto van dichtbij te bekijken en een proefrit te maken. Bel ons vandaag nog op 0115-697455 om een afspraak te maken en ontdek zelf de luxe en comfort van de Lynk & Co 01 1.5 262PK PLUG-IN HYBRID.

Deze Volvo occasion heeft Cappendijk Auto’s speciaal voor u geselecteerd en behoort tot ons premium aanbod. Iedere occasion die wij aanbieden wordt voor u technisch en optisch volledig gecontroleerd, wel zo betrouwbaar toch? Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u zorgeloos en veilig kunt rijden. Disclaimer: Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Wilt u toch genieten van extra zekerheid, dan heeft u uiteraard de mogelijkheid om te kiezen voor een extra garantiepakket. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden m.b.t. kopen- leasen of financieren, een proefrit boeken of een taxatie van uw eigen auto- en een inruilvoorstel laten maken? De specialisten van Cappendijk Auto’s staan voor u klaar en vertellen u graag meer. Gebruik hiervoor bovenstaande button of bel 0113 275 000 (Goes). Beleef de wereld van Volvo, u bent van harte welkom!

Meer informatie

Algemene informatieMerk: Lynk & Co
Model: 01
Type: 1.5 262PK PLUG-IN HYBRID | ADAP.CRUISE| PANODAK| 360º CAMERA | K
Modeljaar: 2020
Referentienummer: 763Technische informatieGecombineerd vermogen: 193 kW (262 PK)
Vermogen elektromotor(en): 60 kW (82 PK)
Vermogen brandstofmotor: 132 kW (180 PK)
Aantal cilinders: 3
Motorinhoud: 1.477 ccAandrijvingPlug-in hybride: Ja
Tankinhoud: 42 liter
Actieradius: 69 kmTransmissieTransmissie: 7 versnellingen, Semi-automaatAccuAccu: 18 kWh
Accu snelladen: neeMilieuCO₂-uitstoot (WLTP): 24 g/km
Emissieklasse: Euro 6HistorieOnderhoudsboekjes: Aanwezig
RDW Tellerrapport: https://voertuigrapportdownloaden.rdw.nl/kenteken/r170knFinanciële informatieMotorrijtuigenbelasting: € 172 - € 188 per kwartaalGarantieBOVAG Afleverbeurt: JaOverige informatieSoort hybride: Off-vehicle charging hybride elektrisch voertuig
Elektrisch maximum continu vermogen: 30.00 kW
Elektrisch verbruik extern oplaadbaar WLTP: 185.00 kWh/100km
Actieradius extern oplaadbaar stad WLTP: 87 km
Actieradius extern oplaadbaar WLTP: 75 km
Soort accu: li
Accu aanschaf: onbekend

Algemeen
  • Carrosserie: SUV
  • Bouwjaar: 2022
  • Kilometerstand: 66.779km
  • Transmissie: Semi-automaat
Exterieur
  • Kleur: Blauw
Comfort
  • Extra's: Dakrails, Keyless Entry, Panoramadak, Spraakbediening
In samenwerking met AutoZeeland
Advertentienr. 6855225