Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Een nieuw Prikbord!

Compleet nieuw ontwerp, maar toch prettig vertrouwd.

Prikbord toppers op mobiel
Prikbord zoekresultaten

Vernieuwd en 100% mobiel

Nog sneller verkopen.

Snel een berichtje sturen naar een verkoper. De beste advertenties bij jou in de buurt bekijken.Handig en snel advertenties vinden en filteren met de unieke producteigenschappen. We hebben het prikbord helemaal voor jou vernieuwd en verbeterd.

Dit is jóuw Prikbord!

Een persoonlijk dashboard helpt je sneller verkopen

Mijn Advertenties Prikbord (mobiel)
Promoot je advertentie op het Prikbord (mobiel)

Je persoonlijke advertentieoverzicht! Alles in eigen beheer.

Via de 'mijn prikbord' pagina heb je de volledige controle over al je advertenties. Snel je advertentie verlengen of nog even opwaarderen? Via je eigen persoonlijke advertentie pagina heb je alles onder controle.

Prikbord Berichten

'Is het goed als we morgen naar de fiets komen kijken?'

Snel een berichtje sturen naar een adverteerder of bieden op die leuke rode kinderfiets? Met je persoonlijke Prikbord Inbox leg je snel en makkelijk contact met je koper.

De kenmerken maken het bijzonder

Prikbord Zoekresultaten

Je krijgt meer om uit te kiezen.

Een rode kinderfiets met zijwieltjes. Een 2e hands BMW 316 van een particulier? Een koelkast van Bosch of toch die rode damesschoenen maat 38? Met de nieuwe filters en unieke product kenmerken worden je advertenties nog beter gevonden.

Prikbord In de Buurt

'Waar doet de buurman het toch van?'

De grote kracht van het Prikbord is dat je weet dat je met Zeeuwen van doen hebt. Onderhandelen in je eigen regio is toch het makkelijkst. Voor de leuk hebben we "In de buurt" toegevoegd, zodat je kunt inzoomen op advertenties vlakbij jouw postcode.

'There's an app for that..'

Prikbord advertentie
Promoot je advertentie op het Prikbord (mobiel)

De wereld is mobiel.
Zeeland ook!

Tegenwoordig bezoekt men het Prikbord vaker via een mobieltje, dan via laptop. Het redesign van de website is ‘mobile first’. Logischerwijs is de Prikbord app daarom ook helemaal opnieuw ontworpen.

Download in de play store Download in de App store

Probeer het zelf

Kies een willekeurige advertentie uit onderstaande lijst
& zie het nieuwe design in actie
ZeelandNet is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site. Op het gebruik van het ZeelandNet Prikbord onze gebruiksvoorwaarden internet van toepassing, meer in het bijzonder die over user generated content.