Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Laser Game (Anti-Cheat): www.jump4joyspringkussenverhuur.nl

€ 50,-
1551x bekeken sinds 27 jul. '21
Conditie: Zo goed als nieuw

Beschrijving

Altijd al eens onbeperkt willen lasergamen (laser gamen op basis van infrarood) op eigen locatie? Met het huren van een lasergamepakket bij Jump4Joy is het mogelijk! 

De Anti-Cheat laser geweren hebben een unieke oplossing tegen het valsspelen. Waar je bij onze Lasergame Active set vals kan spelen door nieuwe levens te krijgen door het pistool uit te schakelen en weer aan, is dat bij de lasergame Anti-Cheat geweren niet meer mogelijk. Het geweer onthoudt namelijk het aantal verloren levens zodra hij weer aangeschakeld wordt. Zijn de levens op dan kun je alleen met het spelleider geweer het uitgeschakelde lasergame geweer opnieuw activeren. De Anti-Cheat functie zorgt er tevens voor dat een pistool dat een keer geraakt is, niet meer van teamkleur kan veranderen. Zo wordt het lasergamen nog echter, leuker en eerlijker.

 Met onze Anti-cheat lasergeweren kunnen spelers vanaf 11 jaar de echte lasergame sensatie beleven. Ons indoor en outdoor lasergamepakket wordt standaard geleverd met 8 laserpistolen en is uitbreid baar tot 16 stuks, hoe meer spelers er meedoen, hoe leuker het wordt. Schiet op je tegenstander en zorg ervoor dat zijn levenskracht afneemt. De extra accessoires zorgen voor extra speelplezier. zo kunnen de "targets" gebruikt worden om zo snel mogelijk te zoeken en te verzamelen of de vlaggen om deze van de tegenstander te veroveren. Het VIP masker kan gedragen worden door een VIP die door de tegenstander uitgeschakeld dient te worden.

Lasergamen, wat kan je dan verwachten? Snelheid, uithoudingsvermogen en natuurlijk veel plezier. Lasergame leent zichzelf voor zowel jong als oud. Iedereen heeft wel een bepaalde competitie in zich en wilt op zijn of haar manier het beste uit zichzelf halen. Lasergame is dan ook het ideale spel waarin je samen met je teamgenoten tegen elkaar kunt strijden. Jij zorgt er wel voor dat je wint, toch? 

Lasergamen op jouw gewenste locatie, indoor en outdoor voor jong en oud!!!

100% veilig

Light Battle Anti-Cheat lasergame is compleet veilig, omdat het gebruik maakt van onschadelijk en onzichtbaar infrarood licht. Dit licht is vergelijkbaar met de afstandsbediening van een televisie. Er komen dan ook geen gevaarlijke of schadelijke laserstralen uit de laser guns.

s anti-cheat lasergamepakket bestaat uit:

 • 8 x Infrarood anti-cheat lasergeweren (extra geweren bij te huren, 5 euro p/s tot maximaal 16 stuks).
 • 1 x Spelleider infrarood anti-cheat lasergeweer
 • 2 x VIP maskers (VIP spel).
 • 2 x Vlag (Capture the flag).
 • 2 x Targets (Welk team veroverd als eerste de targets).
 • 2 x Camouflage netten.
 • Duidelijke speluitleg en handleiding.
 • Reserve batterijen.
 • Kosten: 50 europer dag.
 • Uiteraard géén bezorgkosten in combinatie met de huur van een springkussen.

Zelf ophalen en terug bezorgen is mogelijk. Echter wij kunnen deze zorg ook bij je wegnemen. Hiervoor gelden de volgende tarieven:

 • Binnen een afstand van 15 km. €25,-
 • Binnen een afstand van 25 km. €35,-
 • Binnen een afstand van 35 km. €45,-
 • Buiten een afstand van 35 km. In overleg.

Interesse, neem vandaag nog contact met ons op (tel: 06-30714106 of via mail: [email protected]) of neem een kijkje op onze website: jump4joyspringkussenverhuur.nl.

Advertentienr. 940532

Jump4joyspringkussenverhuur.nl

Jump4joyspringkussenverhuur.nl

44 advertenties
3 jaar actief op het Prikbord

Stuur een bericht