Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Laser Game (Active): www.jump4joyspringkussenverhuur.nl

€ 50,-
676x bekeken sinds 28 apr. '21
Conditie: Zo goed als nieuw

Beschrijving

Altijd al eens onbeperkt willen lasergamen (laser gamen op basis van infrarood) op eigen locatie? Met het huren van een lasergamepakket bij Jump4Joy is het mogelijk! Onze Laser Game Active set is uitermate geschikt voor de wat jongere gebruikers (6 tot 11 jaar) en met de geweren is het oneindig mogelijk om tijdens het spel de levens aan te vullen. Zoek je meer uitdaging in een Lasergame set voor de wat oudere gebruikers/volwassenen (vanaf 11 jaar), dan verwijzen we je graag door naar ons Lasergame Anti cheat pakket.

Met onze Light Battle Active laserpistolen kunnen spelers vanaf 6 jaar de echte lasergame sensatie beleven. Ons indoor en outdoor lasergamepakket wordt standaard geleverd met 10 laserpistolen en is uit te breiden tot 16 stuks. Schiet op je tegenstander en zorg ervoor dat hun levenskracht afneemt. In tegenstelling tot onze anti cheat lasergeweren is het bij deze set mogelijk om zonder spelleider de levens van de geweren oneindig aan te vullen, door simpel het geweer opnieuw uit en aan te zetten. De extra accessoires zorgen voor extra speelplezier. zo kunnen de "targets" gebruikt worden om zo snel mogelijk te zoeken en te verzamelen of de vlaggen om deze van de tegenstander te veroveren. Het VIP masker kan gedragen worden door een VIP waar de tegenstander op kan gaan jagen.

Lasergame het spel, wat kan je dan verwachten? Snelheid, uithoudingsvermogen en natuurlijk veel plezier. Lasergamen leent zichzelf voor zowel jong als oud. Iedereen heeft wel een bepaalde competitie in zich en wilt op zijn of haar manier het beste uit zichzelf halen. Lasergame is dan ook het ideale spel waarin je samen met je teamgenoten tegen elkaar kunt strijden. Jij zorgt er wel voor dat je wint, toch? 

Lasergamen op jouw gewenste locatie, indoor en outdoor voor jong en oud!!!

100% veilig

Light Battle Active lasergame is compleet veilig omdat het gebruik maakt van onschadelijk en onzichtbaar infrarood licht. Dit licht is vergelijkbaar met de afstandsbediening van een televisie. Er komen ook geen gevaarlijke of schadelijke laserstralen uit laser gun. Onze laserguns zijn voorzien van een CE markering en voldoen aan de van toepassing zijnde Europese veiligheidsregels. 
Ons lasergamepakket bestaat uit:

 • 10 x infrarood laserpistolen (extra pistolen bij te huren, 5 euro p/s tot maximaal 16 stuks).
 • 2 x VIP maskers (VIP spel).
 • 2 x Targets (Capture the flag).
 • 2x Camouflage net.
 • Duidelijke speluitleg en handleiding.
 • Reserve batterijen.
 • Kosten: 50 europer dag. 
 • Uiteraard GEENbezorgkosten in combinatie met de huur van een springkussen.

 

Zelf ophalen en terug bezorgen is mogelijk. Echter wij kunnen deze zorg ook bij je wegnemen. Hiervoor gelden de volgende tarieven:

 • Binnen een afstand van 15 km. €25,-
 • Binnen een afstand van 25 km. €35,-
 • Binnen een afstand van 35 km. €45,-
 • Buiten een afstand van 35 km. In overleg.

Interesse, neem vandaag nog contact met ons op (tel: 06-30714106 of via mail: [email protected]) of neem een kijkje op onze website: jump4joyspringkussenverhuur.nl.

Advertentienr. 358433