Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Lady Million Eau de parfum

€ 75,-
49x bekeken sinds 26 apr. '24
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Lady Million Eau de parfum

Paco Rabanne Lady Million Fabulous Eau de Parfum - Damesgeur. Nieuw in de verpakking 80 ml.

Met Lady Million Fabulous van Paco Rabanne straal je als nooit tevoren!

Ontdek de vrouwelijke geur van Paco Rabanne, Lady Million Fabulous, koningin van de nacht. Tijdens het feest, is ze op haar best: fabulous en gekleed om in het middelpunt van de belangstelling te staan.

Lady Million Fabulous is gemaakt om de hypnotiserende sensatie van muziek en dans uit te beelden. De Lady Million voor vrouwen omhult je met een uitbundige en verslavende geur vol bloemige tonen, zodat je straalt in het donker.

Lady Million Fabulous, het Oriëntaalse bloemenparfum voor vrouwen van Paco Rabanne onthult een verslavende geur van witte bloemen met een sprankje sensualiteit.

Geurnoten

  • Topnoten: Mandarijnolie, Roze peper, Tonen van warm zand
  • Hartnoten: Jasmijn, Tuberoos, Vleugje ylang-ylang
  • Basisnoten: Vanille, Zonnig mos, Tonkaboon

Het pittige van roze peper en de sprankelende frisheid van mandarijnbloesem, afgerond met jasmijn, zachte tuberoos en ylang-ylang. De zachtheid van zonnig mos en de warmte van de tonkaboon vormen een flamboyant contrast met deze verslavende nieuwe Paco Rabanne Lady Million damesgeur, die zich met vanille vermengd tot een sensueel en krachtig samenspel.

De iconische diamantvormige Lady Million van Paco Rabanne fles is nu gekleed voor de nacht in schitterend zwart. Meer fabulous dan ooit, zodat je heel de nacht schittert in het donker. Extravagant en gedurfd, straal en sta in het middelpunt.

Afhalen in Vlissingen. Reacties mogen naar: [email protected]

Advertentienr. 6773565

powernews

4 advertenties
20 jaar actief op het Prikbord

Stuur een bericht