Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Klussenbedrijf Allround 24/7

N.o.t.k.
298x bekeken sinds 9 mei '24
Conditie: Nieuw

Beschrijving

Is het tijd voor een complete transformatie van jouw woning? Dan staan wij paraat! Als jouw renovatie-experts zijn we gespecialiseerd in alles, van binnen naar buiten. Of het nu gaat om sloopwerk, het opknappen van gevels, of het plaatsen van dakkapellen, of Zonnenpanelen wij draaien er onze hand niet voor om.

Maar daar stopt het niet! Ook voor tuinwerkzaamheden zijn wij jouw partner. Of het nu gaat om het ontwerp en aanleggen van een nieuwe tuin, het snoeien van struiken, of het plaatsen van een schutting, wij doen het met plezier.

En laten we het schilderwerk niet vergeten! Binnen of buiten, met oog voor detail en hoogwaardige verf, laten we jouw huis weer stralen als nooit tevoren.

Maar dat is nog niet alles! Ook voor het slopen en renoveren van badkamers ben je bij ons aan het juiste adres. Laat ons die oude badkamer maar eens flink onder handen nemen en transformeren tot een oase van rust en comfort.

Dus pak de telefoon en geef ons een belletje. Laten we samen aan de slag gaan voor een complete renovatie, van binnen tot buiten. Geen stress, geen gedoe, alleen maar stralende gezichten wanneer jouw huis weer schittert als nooit tevoren!

U kunt contact op nemen met ons via.
0612837428

Algemeen
  • Type: Nieuwbouw
Advertentienr. 6849537

Allround Service Holland

7 advertenties
7 jaar actief op het Prikbord

Stuur een bericht