Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Kia Xceed 1.6 gdi phev dynamicplusline | facelift | panoramadak | direct le

€ 32.900,-
150x bekeken sinds 29 apr. '23
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Direct uit voorraad leverbaar!

Zijn dynamische uiterlijk maakt al direct duidelijk wat voor rijervaring u van deze Kia XCeed mag verwachten: pure sportiviteit. Met de huidige benzineprijzen is deze hybride motor van deze auto misschien wel de allerbeste oplossing. Zuiniger, schoner en toch van alle markten thuis. Doe maar luxe! Neem plaats in de verwarmbare voorstoelen en voel de weldaad in koude dagen. Met een druk op de knop gaat de elektrische achterklep open. Als u de stuurverwarming inschakelt, geniet u van weldadige warmte voor uw handen en vingers. Verder is de Kia uitgerust met: 18 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Met de DAB-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de allerhoogste geluidskwaliteit. Gemak dient de mens. Dankzij de spraaksturing bedient u de belangrijkste functie met uw stem. De kortste weg, de zuinigste weg, de snelste weg… elke weg is te vinden met het full map navigatiesysteem. Voorzien van een draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons om onderweg de accu van de smartphone bij te laden. Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Ongelukken of parkeerschade? Dat gebeurt u niet meer, met de achteruitrijcamera. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Kia met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. Met de elektronische sleutel in uw zak en met één druk op de knop start u de auto. Dat is keyless start!

Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico′s in. In het instrumentarium ziet u tijdens de rit ook de belangrijkste verkeersborden aangegeven, die de auto automatisch voor u leest. Ook als uw aandacht even verslapt, blijft de forward collision warning bij de wekker. Dreigt er een botsing met een voor- of tegenligger, dan waarschuwt het systeem direct. Het laatste wat u wilt is dat u achter het stuur indommelt. Om dat te voorkomen is deze auto uitgerust met vermoeidheidsherkenning. In de file rijden vreet concentratie. Daarom komt de file assistent te hulp om veilig afstand te houden en automatisch te stoppen als uw voorligger stilstaat. Keep your lane? Het Lane-keeping systeem zorgt er automatisch voor. Met voorzieningen als autonoom remsysteem en dodehoekdetectie, bent u altijd veilig onderweg.

Overtuigd? Bel dan voor een afspraak!

Meer informatie

Algemene informatieMerk: Kia
Model: XCeed
Type: 1.6 GDi PHEV DynamicPlusLine | Facelift | Panoramadak | Direct leverbaar
Modelreeks: aug 2022 - 2024Technische informatieKoppel: 265 Nm
Aantal cilinders: 4
Motorinhoud: 1.580 cc
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Tankinhoud: 37 liter
Wielbasis: 265 cmHistorieOnderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)Financiële informatieMotorrijtuigenbelasting: geen

Algemeen
  • Carrosserie: SUV
  • Bouwjaar: 2022
  • Kilometerstand: 1.252km
  • Transmissie: Automaat
Comfort
  • Rijhulpsystemen: Start/Stop Systeem
  • Extra's: Dakrails, Keyless Entry, Panoramadak, Spraakbediening
In samenwerking met AutoZeeland
Advertentienr. 4698084