Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Kia Ceed Sportswagon 1.0 t-gdi dynamicl.

€ 19.990,-
192x bekeken sinds 12 jun. '23
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Betrouwbaar in kwaliteit, een topper in rijprestaties en qua conditie in blakende vorm. Deze Kia Ceed Sportswagon staat voor u klaar! De aandrijving van deze Kia wordt verzorgd door een driecilinder motor en een handgeschakelde versnellingsbak. Ook is de auto voorzien van: 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de DAB-ontvanger. Net als een smartphone of een slimme speaker kunt u deze auto bedienen met stemcommando's. Het navigatiesysteem loodst u snel naar uw reisdoel. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige electronic climate control. Achteruitrijden en inparkeren worden een eitje dankzij de achteruitrijcamera. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Zuinig zoeven, dat kan deze auto dankzij de aanwezige cruise control. Deze auto is voorzien van lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende spiegels en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Zoals u mag verwachten van deze Kia Ceed Sportswagon is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Het forward collision warning-systeem berekent via een sensor de afstand tot het verkeer vóór u en komt in actie als er gevaar bestaat van een botsing. Een belangrijk veiligheidssysteem in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die u een duidelijk signaal geeft wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. De sensoren van de lane assist registreren de lijnen op de weg en waarschuwen als u onbedoeld in de andere strook dreigt te belanden.

Meer weten? Neem nu contact met ons op voor een afspraak.

Basispakket (€299,-), hierbij zit inbegrepen: APK keuring, Controle van alle vloeistoffen, 1 maand garantie op de motor en versnellingsbak, vervangend vervoer tijdens garantiewerkzaamheden, kentekenregistratie, kwart tank brandstof.

Pluspakket (€499,-), Hierbij zit inbegrepen: APK keuring, kleine onderhoudsbeurt, remcontrole, 3 maanden garantie op de motor en de versnellingsbak, vervangend vervoer tijdens garantiewerkzaamheden, kentekenregistratie, kwart tank brandstof.

Luxepakket (€899,-), Hierbij zit inbegrepen: APK keuring, onderhoudsbeurt volgens onderhoudsschema, remcontrole, 12 maanden volledige BOVAG- garantie, vervangend vervoer tijdens garantiewerkzaamheden, kentekenregistratie, halfvolle tank brandstof. (Dit afleverpakket is alleen beschikbaar bij auto's met een verkoopprijs van boven de €4500).

Persoonlijk, enthousiast en met veel kennis zorgen wij ervoor dat uw gewenste auto u altijd daar brengt waar u naar toe wilt! Onze verkoper/eigenaar Taco Blankestijn zal samen met u op zoek gaan naar uw gewenste auto. Onze chef werkplaats/eigenaar Stefan van Sabben zal ervoor zorgen dat uw auto altijd tip top in orde is. Taco en Stefan worden bijgestaan door serviceadviseur Edwin Blok, Verkoop assistent Daniël Jordaan en werplaatspecialisten Robertjan Schouw, Stefan Nieuwdorp en Stephan de Bruine. Vakgarage Blankestijn is merkonafhankelijk, daarom kunnen wij u alle merken auto's en bedrijfswagens leveren. Uiteraard met Bovag of Vakgarant garantie. In onze werkplaats staat vakmanschap voorop. Onze monteurs hebben een uitgebreide kennis en worden regelmatig bijgeschoold. Daarnaast is de werkplaats uitgerust met alle apparatuur om uw auto optimaal te kunnen onderhouden, uitlezen, repareren en verzorgen van de APK keuring. Graag ontvangen wij u in onze garage!

Deze advertentie en de inhoud ervan is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Het is echter mogelijk dat de gehanteerde advertentietekst licht afwijkt van de opties/accessoires die werkelijk op de auto zitten. Er kunnen derhalve aan deze advertentie geen rechten worden ontleend. Vakgarage Blankestijn kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en volledigheid van de verstrekte informatie.

Meer informatie

Algemene informatieMerk: Kia
Model: Ceed Sportswagon
Type: 1.0 T-GDi DynamicL.
Modelreeks: sep 2018 - okt 2021
Referentienummer: 728Technische informatieAantal cilinders: 3
Motorinhoud: 998 cc
Transmissie: 6 versnellingen, HandgeschakeldMilieu en verbruikBrandstofverbruik in de stad: 6,2 l/100km (1 op 16,1)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
Emissieklasse: Euro 6Onderhoud, historie en staatOnderhoudsboekjes: Aanwezig
APK: gekeurd tot aug 2024Financiële informatieMotorrijtuigenbelasting: € 148 - € 167 per kwartaalAfleverpakkettenOptioneel afleverpakket (€ 799): Luxepakket
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); Nieuwe APK

Algemeen
  • Bouwjaar: 2020
  • Brandstof: Benzine
  • Kilometerstand: 74.687km
  • Transmissie: Handgeschakeld
Exterieur
  • Kleur: Zwart
Comfort
  • Rijhulpsystemen: Cruise Control, Start/Stop Systeem
  • Extra's: Dakrails, Spraakbediening
In samenwerking met AutoZeeland
Advertentienr. 4945264

Autobedrijf Blankestijn

AutoZeeland

32 advertenties
3 jaar actief op het Prikbord