Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Kantoorruimte aan de Nansenbaan in Goes

N.o.t.k.
285x bekeken sinds 11 mrt. '24
Conditie: Zo goed als nieuw

Beschrijving

Te huur kantoorruimte in Goes

Deze moderne en representatieve kantoorruimte met voldoende eigen parkeerplaatsen is gelegen aan de Nansenbaan op een zichtlocatie op bedrijventerrein de Poel II in Goes, centraal gelegen in Zeeland. Of u nu een gevestigde onderneming of juist een start-up bent, deze kantoorruimte in Goes biedt u vele mogelijkheden om uw zakelijke doelen te bereiken.

Indeling
Een ruime gezamenlijke entree met trap naar de 1e verdieping met eigen toegangsdeur tot het kantoor. Open kantoorruimte met vloerbedekking, veel lichtinval, vloerverwarming, moderne led-verlichting, luxe pantry, toiletruimte, berg-/archiefruimte. Trap naar 2e verdieping met kantoor-/vergaderruimte met vloerbedekking, moderne led-verlichting en berg-/serverruimte, vloerverwarming en airconditioning. Het pand beschikt over een tweetal (kpn en delta) glasvezel internetaansluitingen. Totale oppervlakte eerste en tweede verdieping is ca. 130 m2. Voorzien van ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. 

Ligging en bereikbaarheid
De kantoorruimte is centraal gelegen op het bedrijventerrein De Poel II, direct grenzend aan en uitkijkend op de Nansenbaan. Deze weg vormt de belangrijkste ontsluitingsweg van dit bedrijventerrein en loopt vanaf de Anthony Fokkerstraat naar de ’s-Gravenpolderseweg waardoor de locatie aan twee zijden goed ontsloten is. Het bedrijventerrein is goed bereikbaar en gelegen tussen de rijkswegen A-58 (Vlissingen-Breda) en A-256 (Goes-Zierikzee-Rotterdam). Via de A-58 is ook de verbinding naar de Westerscheldetunnel uitstekend waardoor Zeeuws-Vlaanderen en België binnen handbereik zijn.

Huurprijs
Kale huurprijs € n.o.t.k. excl. BTW per maand, servicekosten n.t.b. excl. BTW per maand (o.a. incl. energiekosten gas, water en elektra)

Voor vragen of voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging om zelf te ervaren wat deze kantoorruimte voor u kan betekenen, kunt u contact met ons opnemen via email naar [email protected] of telefonisch 0113 - 890 944

#tehuur #goes #bedrijfsruimte #kantoorruimte #bedrijfsruimteAlgemeen
  • Oppervlakte: 130m2
  • Bestemming: Kantoorruimte
  • Aanbodtype: Huur
Advertentienr. 6496965

Nansenhoek Beheer

Nansenhoek Beheer

1 advertentie
3 jaar actief op het Prikbord

Stuur een bericht