Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Joolz kinderwagen

N.o.t.k.
81x bekeken sinds 29 apr. '24
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

te koop Joolz Geo Kinderwagen incl. toebehoren zoals op de foto te zien is.

Deze kinderwagen met all-terrain eigenschappen rijdt soepel over alle soorten ondergronden, terwijl je in de extra grote, uitneembare boodschappenmand alle benodigde spullen kunt opbergen. Geschikt voor elk avontuur dus!

Tot de unieke kenmerken behoren het in één beweging te bedienen klapmechanisme en de transportvergrendeling voor een maximale draagbaarheid voor onderweg. De stoel op tafelhoogte kan als kinderstoel worden ingezet. En zodra er een tweede kindje of een tweeling wordt geboren, kun je makkelijk een tweede wieg of stoeltje toevoegen. De Joolz Geo blijft heerlijk compact en manoeuvreerbaar, zelfs als duo of met een volle boodschappenmand. De kinderwagen blijft dezelfde grootte, ook wanneer een tweede wieg of zitje wordt toegevoegd. De uitbreidingsset is apart verkrijgbaar.

De Joolz Geo² is ontworpen voor ultiem comfort en zorgt voor veel reisgemak. Bijna elk autostoeltje kan met de Joolz adapterset worden bevestigd op twee verschillende plaatsen op de chassis.

Marvellous Green

Met Marvellous green ben je een opvallende verschijning! De rijke groene bekleding met middenbruine leatherette details, een zilverkleurig onderstel en zwarte wielen is een echte blikvanger.

Algemeen
  • Type: Combiwagen
  • Merk: Overige Merken
  • Eigenschappen: Luchtbanden, Verstelbare Duwstang, Met Reiswieg
Advertentienr. 6791117

Bart-j

4 advertenties
7 jaar actief op het Prikbord

Stuur een bericht