Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

H.O.G.Z. Puppycursus en Basiscursus privélessen 🐕 🐾

N.v.t.
77x bekeken sinds 29 apr. '24
Conditie: Nieuw

Beschrijving

Ga je mee op reis in de belevingswereld van je hond? 🐕🐾

In onze puppy- en basiscursus, leren wij je kijken door de ogen van je hond, en zijn/haar taal te begrijpen. Hierdoor verloopt het samenleven en samenwerken voor beide partijen ontspannen en rustig. Hierdoor is het veel gemakkelijker om honden te leren begrenzen. Onze cursussen worden gegeven op basis van privélessen.

✅Privéles bij het opvoeden van je hond biedt veel mogelijkheden en voordelen, voor zowel het gezin, als de hond. Hierdoor kunnen wij sneller gerichter helpen en adviseren, over de specifieke behoeftes van hond en gezin. In groepstraining is het eigenlijk onmogelijk om voldoende aandacht te geven aan elke individuele hond en zijn/haar eigenaar.

✅Andere voordelen van privéles zijn, de kinderen die actief worden betrokken bij de lessen en niet te vergeten flexibiliteit. Afspraken worden in overleg gemaakt, wanneer het jou en ons uitkomt.

✅We leveren maatwerk gericht op hond en gezin, waardoor er sneller resultaat wordt geboekt. Dit geeft ontspanning en rust.

Kortom, privéles bij de opvoeding van je hond, is een geweldig voor honden en gezinnen. Ben je op zoek naar een op maat gemaakte begeleiding, op een hondvriendelijke en welzijnsgerichte manier. Dan past onze manier van werken wellicht wel bij jou en jouw hond.

Interesse? Kijk op onze website om te zien of onze werkwijze en visie bij jou past. 

 

Hartelijke groet, 👋🏼

Arno van Hamburg & Lémone Vijfhuizen

Honden Opleidings- en Gedragscentrum Zeeland (H.O.G.Z.)sinds 1999 een begrip in Zeeland

☎️06-115.393.28

Algemeen
  • Soort: Niet- Rashonden
  • Geslacht: Geslacht Onbekend
  • Leeftijd: 10wk.
  • Gechipt: Ja
  • Geregistreerd: Ja
Advertentienr. 6786693

HOGZ

Zakelijk HOGZ

2 advertenties
15 jaar actief op het Prikbord

Stuur een bericht