Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Ford Transit Custom 320 2.0 tdci l1h1 raptor edition | vol opties

€ 27.044,-
25x bekeken sinds 8 mei '24
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Go Further. Mooi motto van Ford. En ze maken het waar ook. De aandrijving van deze Ford wordt verzorgd door een viercilinder dieselmotor en een automatische transmissie. Aan alles is gedacht als het gaat om de combinatie gemak en veiligheid. Bij de rijke uitrusting horen ook LED-dagrijverlichting, elektrisch inklapbare buitenspiegels, verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen voor en start-stopsysteem.

Hoeveel ruimte heeft u nog bij het inparkeren? De achteruitrijcamera brengt helder in beeld wat zich achter de auto bevindt en geeft een geluidssignaal. U bedient het navigatiesysteem en het audiosysteem via knoppen op het stuur. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. Achter het stuur van deze Ford bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Kleine ritjes, grote reizen - altijd een relaxte aankomst dankzij de cruise control. In de zomer zorgt de airconditioning voor verkoeling. In het voorjaar en najaar voorkomt het systeem beslagen ramen. En deze auto heeft ook lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer als standaard uitrusting.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan. De veiligheidssystemen in deze auto nemen het zelfs waar als de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont, en waarschuwen dan met een duidelijk signaal. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat.

Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Bel ons dan snel om deze auto te komen bekijken.

Meer informatie

Algemene informatieMerk: Ford
Model: Transit Custom
Type: 320 2.0 TDCI L1H1 Raptor Edition | Vol opties
Modelreeks: mei 2019 - jul 2023
Cabine: enkelTechnische informatieKoppel: 385 Nm
Aantal cilinders: 4
Motorinhoud: 1.995 cc
Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Tankinhoud: 80 liter
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Lengte/hoogte: L1H1
Wielbasis: 293 cmFinanciële informatieMotorrijtuigenbelasting: geen

Algemeen
  • Bouwjaar: 2019
  • Brandstof: Diesel
  • Kilometerstand: 107.152km
  • Transmissie: Automaat
Exterieur
  • Kleur: Wit
Comfort
  • Rijhulpsystemen: Cruise Control, Navigatie, Start/Stop Systeem
  • Extra's: Airconditioning
In samenwerking met AutoZeeland
Advertentienr. 6844121

Zeeland Bedrijfswagens

AutoZeeland

47 advertenties
1 jaar actief op het Prikbord