Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Eliet maestro country versnipperraar met ego accu motor

€ 1.850,-
31x bekeken sinds 17 mei '24
Conditie: Nieuw

Beschrijving

De ELIET Maestro Country E-Power accu hakselaar wordt aangedreven door één of twee krachtige 56V lithiumbatterijen van de gerenommeerde fabrikant EGO. Net als de benzinevariant is ook deze versnipperaar uitgerust met het gepatenteerde ELIET Hakbijlprincipe™, wat resulteert in de productie van nette, composteerbare houtsnippers die ideaal zijn als mulchlaag voor de bodem.

De ELIET Maestro Country E-Power biedt dezelfde hoogwaardige kwaliteiten als de benzineversie, maar met enkele belangrijke voordelen. Deze elektrische hakselaar produceert aanzienlijk minder geluid en stoot geen schadelijke uitlaatgassen uit. Bovendien biedt het gebruik van batterijen aanzienlijke besparingen op olie en brandstof. Dit maakt de ELIET Maestro Country E-Power een milieuvriendelijke en kostenefficiënte keuze.

De ELIET Maestro Country E-Power is ideaal voor particulier gebruik en beschikt over 6 (of optioneel 12) RESIST™ messen, evenals een royale opvangzak met een inhoud van 80 liter. De invoerhoogte van de hakselaar bedraagt 1200 mm, en het heeft twee PU2700 Dual Ports batterijcompartimenten met LED-indicatoren voor de batterijstatus, waardoor de gebruiker altijd op de hoogte is van de resterende energie.

Voor meer informatie kan u een bericht sturen, mailen naar [email protected] of bij ons langs komen.
Openingstijden: Maandag tot Vrijdag van 7:00-17:00 en op Zaterdag van 8:00-12:00

De jong techniek

Bijsterweg 16A Wolphaardsdijk

prijs: (excl BTW) €1850
priijs: (incl BTW) €2238,50
prijs excl accu's 

Algemeen
  • Type: Overige Typen
Advertentienr. 6889105

de jong techniek

Zakelijk de jong techniek

36 advertenties
7 jaar actief op het Prikbord

Stuur een bericht