Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Dethleffs Advantage 592 2006 Euro 4!

€ 28.499,-
519x bekeken sinds 1 mei '24
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

l 8-2006 met 129.000km l 2de eigenaar sinds 8 jaar l Euro 4  l Compacte Klasse l Leuke Starterscamper l Recente Kit l Achteruitrijcamera l Fietsenrek l Distributieketting l Zonnepaneel l

Leuke compacte half integraal. De camper is recent opgeknapt en is al voorzien voor u van een verse APK. Hoewel er wat gebruikers schades te zien zijn is de camper in goede staat en klaar voor vertrek. Tevens is dit een Euro 4 camper!


U treft de volgende zaken onder meer nog aan:

Groot vast bed (190x135) met genoeg hoofdruimte, 4 Gordels,  Prima interieur met twee draaistoelen voorzien van wasbare stoelhoezen, goede bruikbare badkamer, mooie doorgang naar garage, 3 pits gascomfoor, RVS wastafel, koelkast 12v/220v/gas, Rondom veel kastruimte waaronder hangkast, eventueel nog een derde kinderbedje van de dinette te maken.

Extra aangebrachte voorzieningen:

Veiligheidsslot, Fiamma Luifel, Fietsenrek, Achteruitrijcamera, LED strip, Pioneer Radio/CD speler, USB aansluitingen, Massa Schakelaar, Cruise Control, Zonnepaneel plus kleine omvormer.

De camper is vorig jaar professioneel gekeurd door Camperhost en de aanbevolen punten zijn opgepakt. Zo heeft de camper uit voorzorg een nieuwe kit behandeling gehad, en is op punten het lakwerk opnieuw gespoten waaronder de voorbumper. Camper heeft de vochtmeting zonder problemen doorstaan en had geen motorische storingen.

Overzicht onderhoud:

Jaarlijks onderhoud: 2023 Kleine Beurt met olie en filters, Nieuwe blanco APK 16-5-2025! Camper met onderhoudsvriendelijke Distributieketting, Banden 8-2021.

Alle manuals van de extra aangebrachte zaken door de huidige eigenaar liggen ter inzage voor u klaar op locatie.


Afmetingen:
L 592 l Br 220 l H 285 l  

Het huidige toegestane max. massa voertuig bedraagt 3.500 kg en met ca 600 kilo laadvermogen ideaal om met B-Rijbewijs te rijden. (Bron RDW)

Wilt u meer informatie, foto's of de camper bezichtigen?

U kunt contact opnemen met:
Marco van der Griendt uw campermakelaar.
Telefoon: 0651106248
Mail: [email protected]


Bij iedere camper die door De Campermakelaar Motorhome Depot in bemiddeling wordt genomen in opdracht van de campereigenaar wordt onder andere een RDW-registratiecontrole uitgevoerd, wordt naar aanleiding van de toelichtingen van de verkoper in kaart gebracht wat de gebruikshistorie van de camper is en wordt beoordeeld of de camper vrijelijk overdraagbaar is. Daarnaast verlopen alle betalingen via een derdengeldenrekening, zodat een veilige betaling voor de koper en verkoper is gegarandeerd.

Koper is te allen tijde in de gelegenheid, hetgeen ook wordt geadviseerd, om voor eigen rekening een technische (camper)keuring te laten verrichten bij een onafhankelijk en erkend dealerbedrijf of camperkeuringsinstantie. Hierdoor verkrijgt de koper een goed inzicht in de algehele (technische) staat van de camper.

Tevens heeft de koper de mogelijkheid een campergarantie af te sluiten, het Camper Premium Garant pakket. Informeer bij de campermakelaar voor de mogelijkheden.

Algemeen
  • Type: Dwarsbed
  • Merk: Overige Merken
  • Aantal Slaapplaatsen: 2
  • Brandstof: Diesel
Advertentienr. 6800237

Motorhomedepot Zeeland

Zakelijk Motorhomedepot Zeeland

19 advertenties
4 jaar actief op het Prikbord

Stuur een bericht