Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Dacia Spring essential 27 kwh - demo / reservewiel € 2.000,- overheidssubsi

€ 18.950,-
63x bekeken sinds 21 mei '24
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Dacia heeft de auto opnieuw uitgevonden. De volledig elektrische Dacia Spring is duurzaam, maar biedt tegelijk veel rijcomfort en geweldige prestaties. Eindelijk elektrisch rijden? Deze auto is voorzien van een elektromotor. Dus stil, schoon én snel! Het is vermeldenswaard dat deze auto maar 2500 kilometer heeft gereden sinds 2024. Bij de uitrusting van deze Dacia horen onder meer 14 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, aluminium dakrailing, neerklapbare achterbank en elektrisch bedienbare ramen voor.

Deze Dacia Spring is 'connected'. Belangrijke functies worden permanent gemeten en zijn uit te lezen via een speciale app, ook op afstand. De DAB-ontvanger zorgt voor een ruime keuze uit digitale radiozenders en een kristalheldere geluidsweergave. Het maakt niet uit hoe warm het buiten is, want met de airconditioning bepaalt u zelf de binnentemperatuur. Ook centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer zijn aan boord.

In de Dacia Spring heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Bij een noodstop gebeurt er heel veel tegelijk: gas los, rempedaal in, kijken, sturen. Dan is het een veilig gevoel dat de Brake Assist uw remactie tot het maximum oppept. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Dacia bovendien hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Ook stil genieten van elektrisch rijden? Maak een afspraak voor een proefrit!

Meer informatie

Algemene informatieMerk: Dacia
Model: Spring
Type: Essential 27 kWh
Modelreeks: jun 2022 - 2024Technische informatieKoppel: 125 Nm
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Actieradius: 230 km
GVW: 1.300 kg
Wielbasis: 242 cmVerbruikGemiddeld elektriciteitsverbruik: 139 kWh/100kmHistorieAantal eigenaren: 2Financiële informatieMotorrijtuigenbelasting: geen

Algemeen
  • Carrosserie: Hatchback
  • Bouwjaar: 2024
  • Brandstof: Elektrisch
  • Kilometerstand: 2.500km
  • Transmissie: Automaat
Exterieur
  • Kleur: Groen
Comfort
  • Extra's: Dakrails, Airconditioning
In samenwerking met AutoZeeland
Advertentienr. 6916493